Pelicans B2, B2-nuorten SM-alkusarja

Pelicans B2 - JYP  3 - 2 VL

Laune 2

Kaksi pistettä JYPiltä voittolaukauksilla

Pelicans siirtyi takaisin voittokantaan kolmen tappion jälkeen kaadettuaan voittolaukauksilla JYPin launtaina SOL-Areenalla pelatussa SM-alkusarjan ottelussa numeroin 3-2 (1-2,1-0,0-0,0-0,1-0).

Ottelu alkoi hyvin, kun Sayam Limtong (1+1) ampui tarkasti yläkulmaan jo ensimmäisellä peliminuutilla. JYP tuli kuitenkin heti tasoihin ja meni erän lopulla ylivoimalla maalin johtoon.

Pelicans tasoitti pelin 2. erän alussa Atte Peltosen (2+1) ylivoimamaalilla. Tämän jälkeen Pelicans antoi vieraille mahdollisuuden ratkaista peli runsailla jäähyillään. Pelicansin maalissa Aku Ripatti piti kuitenkin maalinsa puhtaana ja pelasi varmoin ottein muutenkin koko ottelun eilisestä Tapparan nöyryytyksestä hienosti itsensä koonneena.

3. erä ja jatkoaika olivat maalittomia, joten ottelun ratkaisu haettiin voittolaukauksilla. Atte Peltonen teki Pelicansille voittomaalin Aku Ripatin pitäessä maalinsa puhtaana. Torjuntoja kertyi yht. 36 (94,7%).

Tilastot

3 - 2 VL

JYP
1 - 21 - 00 - 00 - 01 - 0
0'MaaliLimtong Sayam
0'MaalisyöttöLaakso Niklas
2'Jäähy: 2 minJuntunen Arttu
16'Jäähy: 2 minLaakso Niklas
21'MaaliPeltonen Atte
21'MaalisyöttöLimtong Sayam
21'2. maalisyöttöLeinonen Matias
25'Jäähy: 2 minMuttilainen Veeti
32'Jäähy: 2 minKallinen Eemeli
35'Jäähy: 2 minLaakso Niklas
36'Jäähy: 2 minJääskeläinen Jesse
40'Jäähy: 2 minLeinonen Matias
40'Jäähy: 10 minLeinonen Matias
64'Jäähy: 2 minLeinonen Matias
65'MaaliPeltonen Atte