Viikingit nurin vakuuttavalla esityksellä
Julkaistu: 23.11.2018 00.00

Viikingit nurin vakuuttavalla esityksellä

Torstain iltapelissä Sol-areenalla oli vain yksi joukkue. Loistavan pelivireen löytänyt Pelicans C1-joukkue ei antanut mitään saumaa Vuosaaren Viikingeille. Koko pelin hyvällä liikkeellä pelannut kotijoukkue voitti ottelun lopulta 5-1 numeroin. Viljo Sipiläisen nollapeli vietiin kyseenailaisella tuomiolla, jossa ylärimasta kentälle kimmonnut kiekko tuomittiin maaliksi.

Jo ottelun alusta asti oli selvää kumpi joukkue oli kuskin paikalla. Tasaiseen tahtiin maaleja tehnyt kotijoukkue, näytti että alkukauden vaikeudet ovat mennyttä aikaa. Kahden viimeottelun maaliero on 15 - 5, joten maalinteko on alkanut myöskin toimia. Lisäksi näissä viidessätoista maalissa on peräti 10 eri maalintekijää. Tehoja alkaa löytyä jokaisesta kentästä.

Kahden pisteen pelureita oli Tomi Leppänen 1+1 ja Jere partanen 1+1. Maalin mieheen tekivät Janne Aaltonen, Giacomo Alessio ja Arttu Virtanen. Syöttöpisteille pääsi Topias Vilen, Eeli Lehtinen, Lauri Kallio, Axel Skinnari ja maalivahtina erinomaisesti torjunut Viljo Sipiläinen.

Lauantaina matkataan Kuopioon Kalpan vieraaksi. Ottelua voi seurata livenä Kalpan C1 Youtube-kanavalta klo 13:15 alkaen osoitteessa https://www.youtube.com/channel/UCCMgO7OhgrpU5bUn3...

Seuran uusimmat

Junior-Pelicans ry

Svinhufvudinkatu 29, 15110 Lahti

044 255 1975 toimisto@juniorpelicans.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 9-15