Tärkeä voitto HIFK:sta
Julkaistu: 02.12.2018 00.00

Tärkeä voitto HIFK:sta

Lauantain voitto Helsingin IFK:sta antaa vielä mahdollisuuden nousta kolmessa viimeisessä sarjapelissä karsintaviivan yläpuolelle. Tämä tietysti edellyttää kolmea voittoa. HIFK-pelin perusteella tähän on kaikki mahdollisuudet. Ottelu päättyi Pelicansin 4-2 vierasvoittoon. Tehopelaajana kunnostautui Jesse Rantanen tehden kaksi maalia ja syöttämällä yhden. Muutenkin ketju Alessio (0+2) - Rantanen - Lehtinen (0+2) oli pirteällä pelipäällä. Myös muut ketjut onnistuivat mainiosti ja kolme pistettä ryöstettiin Helsingistä. Ottelu oli tasainen ja maalissa torjunut Aatu Sarikka oli oivalla pelipäällä. Myös Tomi Leppänen oli mukana syöttäjänä kahdessa maalissa.

Ottelun ratkaisu nähtiin kolmeminuuttia ennen loppua. Tomi Leppänen ja Eemil Kujala pelasivat Veeti Koivusen avopaikkaan ja Veetillä oli helppo työ lyödä takatolpalta kiekko tyhjään maaliin.

Ensiviikolla ratkeaa kolmessa kotiottelussa jäädäänkö karsintaviivan ala-vai yläpuolelle. Keskiviikkona on elintärkeä ottelu 4 pistettä edellä olevaa Vuosaaren Viikinkejä vastaan ja viikonloppuna kohtaamme lauantaina Jokipojat ja sunnuntaina Jypin.

Seuran uusimmat

Junior-Pelicans ry

Svinhufvudinkatu 29, 15110 Lahti

044 255 1975 toimisto@juniorpelicans.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 9-15