Pelit käyntiin
Julkaistu: 22.09.2018 00.00

Pelicans D-1 Turkoosi sai kauden sarja-avauksessa Sollilla vastaansa GrIFK:n.

Turkoosi 1 aloitti pelin hieman ihmetellen ja Grani siirtyikin ottelussa johtoon jo parin minuutin pelin jälkeen. Tilanteeseen saatiin onneksi nopea kuitti, kun Luka Kauppila maalaili Pelsulle ylivoimalla tasoituksen. Piiparisen ja Lähteenmäen onnistumisien jälkeen ensimmäiselle erätauolle siirryttiin kotijoukkueen 3-1 johdossa.

Toinen erä tuhrattiin osin vierailijan hienoisessa painostuksessa ja Grani onnistuikin maalin teossa kerran enemmän.

Kolmanteen erään lähdettiin 4-3 tilanteessa, mutta heti erän alkuun Vertti Haikala ohjasi taidokkaasti Jimi Junkkarin tiukan viivavedon verkon perukoille. Ottelun viime minuuteilla kumpikin joukkue teki vielä yhden maalin - Pelicans tyhjiin ja GrIFK putken alle.

Kun kotijoukkueen veräjänvartija Niklas Nikkilä(tänään 30 torjuntaa) oli tarkkana ja napsi kiinni Granin kavennusyritykset, alkoi Turkoosi 1:n kausi 6-4 voitolla.