Turkoosi 2 - sarja-avaus
Julkaistu: 23.09.2018 00.00

D-1 Turkoosi 2:n kausi käynnistyi sunnuntaina kotikamppailulla Karhu-Kissoja vastaan.

Kumpikin joukkue aloitti pelin hyvällä jalalla ja ensimmäistä erää mentiinkin päästä päähän melkein katkoitta. Pelikaanit olivat kuitenkin terävämpiä maalin edustalla kirjaten kaksi osumaa. Ensin aina sähäkkä Alexey Novoseltsev heitti riparin sisään ja toisessa maalissa Riku Ylinen noudatti sääntöä - läheltä ylös.

Toisen erän alkuun pelsupojat mättivät kolmeen minuuttiin kaksi lisä täppää taululle - GameOver ja kaverin kassari vaihtoon. Toisen erän loppu ja kolmas erä olikin sitten vain pelailua. Kumpikin onnistui maalin teossa tasaiseen tahtiin vielä kolme kertaa, joten loppulukemiksi kirjattiin 7-3.

Pelikaaninipusta ottelun hahmoina tänään esille nousivat hattutemput mieheen viimeistelleet Tatu Haikala ja Alexey Novoseltsev sekä varmoin ottein maalia vartioinut Jasper Lattu.

”Ihan peruspeli, koko ajan täysillä”, kertoili aamupalaksi lettuja syönyt tehomies Novoseltsev.