Yleistä tietoa
10.9.2018 16:34 Uutiset / Easy Hockey C

Varusteet:

Jäälle tarvitaan täysi jääkiekkovarustus, jos suojia puuttuu ei jäälle voi turvallisuussyistä mennä. Merkitsettehän varusteet mahdollisimman hyvin! Välillä kopissa pyörii varusteita, jotka kysyttäessä ovat joko useamman tai ei kenenkään omaisuutta. Löytötavaroita voi kysellä huoltajilta.

Huoltajat teroittavat luistimet tarvittaessa ennen jäätreenejä. Teroitusmaksu 2€ maksetaan huoltajille, rahat käytetään esim. ekstrajäiden maksuun tai muihin yhteisiin hankintoihin.

Salitreenit:

Salitreenit on pääsääntöisesti sählyn pelailua torstaisin Lahden Kristillisen koulun liikuntasalissa klo 17:00 - 18:00. Saliin ei saa mennä ulkojalkineissa eli varusteina on sisäliikuntavarusteet, sisäpelikengät ja sählymaila. Suosittelemme pitämään myös suojalaseja.

Jäätreenit:

Jäätreeneihin saavutaan tunti ennen jäätreenien alkua. Kalenteriin on merkitty aika, jolloin hallilla tulee olla. Varustuksena lätkäkamojen lisäksi ulkoliikuntavarusteet sään mukaan! Pipo, käsineet, asianmukaiset jalkineet jne. oltava kaikilla. Paikkana pääsääntöisesti SOL Areena, mutta ylimääräisiä järjestetään mahdollisuuksien mukaan ja ne voi olla myös ISKU areenalla. Vanhemmat jäävät pukukopin ulkopuolelle.

Ulkojäätreenit:

Ulkojäät alkavat säiden ja jäiden salliessa Radiomäen kentällä, mikäli halukkuutta on. Joukkueenjohtaja / valmentaja on kentänhoitajaan tarvittaessa yhteydessä ja jäätilanne päivitetään kalenteriin viimeistään 2h ennen treenien alkua. Ulkojäillä ei ole erikseen oheisia. Paikalle saavutaan varusteet päällä. Kevyempi varustus riittää eli hartiasuojat ja lätkähousut voi jättää halutessaan pois.

Ilmoittautuminen treeneihin

Jää- sekä salitreeneihin ilmoittaudutaan pukukopin kautta. Ilmoittatuminen on tärkeää, valmentajat suunnittelevat treenit osallistujamäärän mukaan.

Pelit:

Pelejä järjestetään mahdollisuuksien mukaan ja niistä tiedotetaan kalenterissa ja ajankohtaista palstalla. Jokaisen tulee ilmottautua pukukopin kautta joka peliin erikseen. Peleihin mennään pääsääntöisesti omilla kyydeillä, kimppakyytejä voi kysellä ja myös tarjota.

Kotipeleihin tarvitaan aina toimitsijoita seuraavasti:

  • 2kpl jäähyaitiot (laskee torjunnat ja käyttää jäähyluukkua)
  • 1kpl kirjuri
  • 1kpl kellonkäyttäjä
  • 1kpl kuuluttaja / DJ

Toimitsijat nimetään vuorotellen peleihin ja ne mainitaan kalenterissa pelin kohdalla. Mikäli nimetty toimitsija on estynyt saapumasta peliin, on hän velvollinen hoitamaan itsellensä sijaisen. Jokaisen pelaajan vanhemmat / huoltajat / sisarukset / tuttavat voivat toimia toimitsijana. Tehtävät on helppoja ja niihin opastetaan aina ennen peliä. Toki, jos olet innostunut, voit ilmottautua vaikka kaikkiin peleihin.

Toimitsijoiden tulee ilmottautua 30 min ennen peliä joukkueenjohtajalle.


   
Lisää uutisia
Easy Hockey C
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat