Kärpät parempi sunnuntaina Lahdessa
Julkaistu: 13.01.2020 00.00

B2 SM-jatkosarja sai jatkoa sunnuntaina, kun vastaan saapui Kärpät. Pelicans oli vienyt joukkueiden 2 edellistä kohtaamista, mutta vastustaja tiedettiin jo Oulun vierailun perusteella todella vahvaksi nipuksi. Peli ei sekään lähtenyt kotijoukkueen osalta käyntiin onnellisten tähtien alla, sillä samalla kun kotijoukkue tuskaili maalinteon kanssa onnistui vierailijalta kaikki. Kiekko pomppi sisään milloin selän kautta, milloin helposta läpiajosta. Ensimmäinen erä oli kotijoukkueen kannalta murheellinen lukemin 0-4. Toiseen erään Pelicans sai rivinsä kuntoon ja peli tasoittui ja kun kiekkokin saatiin vihdoin maaliinkin, alkoi kotijoukkueen takamatkan kiinniajo. Vastustaja oli kuitenkin juuri niin hyvä ja tehokas, ettei se tarvinnut monia paikkja ,vaan rankaisi surutta kotijoukkueen virheistä saaden eräluvut pysymään toisessa erässä luvuissa 2-2. Kolmas erä mentiin sekin tasaisissa merkeissä Kärppien kuitenkin kontrolloidessa peliä. Kun vielä joukkueet alkoivat jäähyillä vuoronperään, ei kummankaan viisikkopelistä ollut enää tietoakaan. Otteluun jälleen paljon jäähyjä , kotijoukkueelle 10 ja vierailijalle 11 jäähyä. Ottelun loppuun molemmilla vielä kuohahtivat tunteet pintaan , mikä aiheutti sen ,että tuomarit komensivat joukkueet pukukoppeihin ilman kättelyä, mikä ottelun kannalta hieman ikävä loppu.

Pelicans pelit jatkuvat kuitenkin jo heti keskiviikkona, jolloin vastaan asettuu Blues vieraissa ja mahdollisuus laivan kääntämiseen voittoputkeen jälleen mahdollista.