Pelicansille tärkeät pisteet kotiin
Julkaistu: 20.09.2020 00.00

Perjantai-iltana sai kotijoukkue Pelicans vieraaksi "paikallisvastustaja" KooKoon. Ottelu oli ennakkoon ajateltuna hyvin tasainen ja KooKoo oli aloittanut sarjan mallikkaasti. Kotijoukkue osoitti myös heräämisen merkkejä, sillä se oli koko ottelun niskan päällä ja loi jatkuvasti paikkoja vastustajan maalille. Ottelun avauserä meni kuitenkin vierailijoille kotijoukkueen tuskaillessa edelleen maalin teon kanssa. Hyökkäysalueen virheen seurauksena KooKoo teki avausmaalin erä kolmannella neljänneksellä, joka jäi myös erän ainokaiseksi. Toisen erän kotijoukkueen jatkuva painostus sai vihdoin palkinnon ,kun joukkueen 4-kenttä otti joukkueen reppuselkään ja aloitti maalin teon Ossi Palosaaren hienolla ylänurkkavedolla. KooKoo rankaisi kuitenkin jälleen Pelicans virheestä 5 minuuttia myöhemmin ja siirtyi jälleen johtoon. Pelicans YV saatiin kuitenkin toimimaan erän viimeisellä minuutilla, ja erätauolle mentiin tasalukemissa 2-2, vaikkakin peli pyöri ensimmäistä enemmän vierailijan kenttäpäädyssä. Kolmas erä oli sitten kokonaisuudessaan kotijoukkueen ,kun 4-kenttä teki vielä malliksi kaksi kihausta vastustajan verkkoon ja peli kotijoukkueelle lukemin 4-2 (0-1), (2-1) , (2-0). Ottelu oli selkeästi kotijoukkueen paras peli pelatuista ja olikin harmi, että lauantain HPK peli oli siirretty.