Ohjeistus huonontuneeseen koronavirustilanteeseen 9.10.
JuniorPelicansJulkaistu: 09.10.2020 00.00

Ohjeistus huonontuneeseen koronavirustilanteeseen 9.10.

Suomen koronavirusepidemian tilanne on viime päivinä huonontunut. Jääkiekkoliiton ja JuniorPelicansin tavoitteena on edelleen se, että jääkiekkoharrastus voisi jatkua ja sarjatoiminta pitää käynnissä. Jotta näin voi tapahtua, edellyttää JuniorPelicans, Jääkiekkoliiton suosituksen mukaan, yleisten hygieniaohjeiden lisäksi seuraavia toimenpiteitä tästä päivästä alkaen:

  • maskipakko ottelutapahtumiin ja harjoituksiin tuleville pelaajille, toimihenkilöille ja katsojille. Maskipakko koskee THL:n ohjeistuksen mukaan 15 vuotta täyttäneitä. Maskia ei tarvitse käyttää pukukopissa, vaihtoaitiossa eikä jäällä.
  • hallin katsojakapasiteetistä saa olla käytössä enintään 50 % ja turvaväleistä on huolehdittava poikkeuksetta
  • mikäli turvavälejä tai maskipakkoa ei noudateta, on seuran tehtävä päätös ottelutapahtumien ja harjoitusten järjestämiseksi ilman katsojia

Muistutamme edelleen harrastajia ja vanhempia siitä, että pienetkin oireet tarkoittavat, ettei hallille tai muutoin ihmisten ilmoille voi tulla. Tämä voi tarkoittaa lisääntyviä poissaoloja harjoituksista tai peleistä, mutta on äärimmäisen tärkeää viruksen leviämisen ennaltaehkäisyssä.


SOL Areena tiedote 9.10.

Kasvomaskia on käytettävä hallin käytävillä ja katsomoissa. Lisäksi pidetään turvavälit.

SOL Areenan harkkavuorolle merkityn pukukopin numero näkyy varauskalenterissa jokaisen harkkapäivän aamuna. http://www.sunsun.fi/ajanvaraus/suurhalli/ Tarkista oman vuorosi pukukopin numero jo etukäteen ennen hallille tuloa – KIITOS! Vältetään näin turhaa kokoontumista aulanäytön eteen.

Terveisin Lahden Urheiluhalliyhdistys ry


SOL Areena Lätkäcafe

Kahvio on normaalisti auki ja kahviossa saa juoda kahvin ja syödä esim. munkin ilman maskia.