Pelicans B2, B2-nuorten SM-alkusarja

Pelicans B2 - Sport  4 - 1

Laune 2

Sport nurin heikolla esityksellä

Pelicans voitti Vaasan Sportin sunnuntaina SOL-Areenalla pelatussa SM-alkusarjan ottelussa numeroin 4-1 (0-0,1-0,3-1).

Ottelu oli Pelicansille vaikea henkisesti, koska Sport ei ole juurikaan onnistunut voittamaan alkukaudesta. Ensimmäinen erä oli maaliton, koska Pelicansin viimeinen rutistus puuttui ja Sportin maalivajti oli mies paikallaan.

Ottelun avausmaali syntyi vasta 2. erän viimeisellä minuutilla, kun B1-lainahyökkääjä Niko Venäläinen (1+0) onnistui maalinteossa.

3. erässä Arttu Juntunen (1+0) teki Pelicansille toisen maalin. Sport tuli vielä hetkeksi peliin mukaan tekemällä ylivoimalla kavennuksen 2-1. Atte Peltonen (1+1) teki kuitenkin voittomaalin erän puolivälissä. Voiton vakuudeksi B1-lainahyökkääjä Oskari Kuntonen (1+1) onnistui ohittamaan Sportin vastaan tulleen maalivahdin.

Pelicansin maalissa Aku Ripatilla pelasi varman peruspelin. Ottelu ei ollut maalivahdille erityisen haastava. Silti torjuntoja kertyi 23 (95,8%).

Tilastot

4 - 1

Sport
0 - 01 - 03 - 1
39'MaalisyöttöPeltonen Atte
39'2. maalisyöttöPihamaa Juho
44'MaaliJuntunen Arttu
50'MaaliPeltonen Atte
50'MaalisyöttöReimari Niilo
50'Jäähy: 2 minPihamaa Juho