Pelicans B2, B2-nuorten SM-alkusarja

Pelicans B2 - KKP/K-Laser  6 - 3

Laune 2

Pelicans piti pisteet kotona KKP/K-Laserilta

Pelicans otti veltolla pelillä voiton KKP/K-Laserista sunnuntaina SOL-Areenalla pelatussa SM-alkusarjan ottelussa numeroin 6-3 (4-1,1-0,1-2).

Ottelu alkoi Pelicansin kannalta ehkä liian hyvin. Kun ottelua oli pelattu reilut puolitoista minuuttia kotijoukkue johti jo 2-0. KKP ei pysynyt vauhdissa mukana ja joutui rikkomaan. Silti ylivoimalla ei tehty ottelussa yhtään maalia. Ottelu kuitenkin ratkesi jo avauserässä, erän lopussa tilanne oli 4-1. Atte Peltonen (2+0) teki erän ensimmäisen ja viimeisen maalin. Lisäksi maalinteossa onnistivat Arttu Juntunen (1+0) ja Juho Maattola (1+0).

2. erässä Pelicans otti jalan pois kaasulta ja se näkyi pelissä selvästi. Otteista puuttui selvästi viimeinen puristus.Kaksi ylivoimaa ei tuottanut tulosta, mutta erän viimeisellä minuutilla joukkueen kapteenin Niklas Laakson (1+0) tarkka veto etuyläkulmaan upposi maaliin.

3. erässä Pelicansin pelaaminen meni entisestään heikommaksi. Erän puolivälissä Kimi Karlsson (1+0) teki kuitenkin kotijoukkueen viimeisen maalin. Viimeisen kymmenminuuttisen aikana Pelicansin puolustus herpaantui ja KKP teki ottelun kaksi viimeistä maalia, joista viimeisen alivoimalla.

Pelicansin maalissa Aleksi Tuuli pelasi asiallisen pelin, vaikka peli olikin maalivahdin kannalta hankala. Päästetyt maalit tulivat läpiajojen tai ylivoimahyökkäysten seurauksena. Torjuntoja kertyi 20 (87%).

Tilastot

6 - 3

KKP/K-Laser
4 - 11 - 01 - 2
1'MaaliPeltonen Atte
1'MaaliJuntunen Arttu
5'MaaliMaattola Juho
16'MaaliPeltonen Atte
16'MaalisyöttöLeinonen Matias
39'MaaliLaakso Niklas
44'Jäähy: 2 minPeltonen Atte
49'MaaliKarlsson Kimi
49'MaalisyöttöMissonsa Rohann
56'Jäähy: 2 minJuntunen Arttu