Pelicans B2, B2-nuorten SM-alkusarja

Pelicans B2 - K-Vantaa  2 - 5

Laune 1

K-Vantaa terävämpi ylivoimalla

Kiekko-Vantaa voitti perjantai-iltana SOL-Areenalla pelatun SM-alkusarjan ottelun lukemin 2-5 (0-2,1-1,1-2).

1. erä alkoi Pelicansin jäähysumalla, jonka K-Vantaa hyödynsi hyvin. Ottelun ensimmäinen maali syntyi kahden pelaajan yliviomalla ja toinenkin ylivoimalla. Erän lopussa K-Vantaakin sai jäähyjä, mutta kotijoukkue ei pystynyt hyödyntämään ylivoimia. Tilanne 1. erän jälkeen 0-2.

2. erässä K-Vantaa jäähyili peräti 4 2-minuutin rangaistusta Pelicansin yhtä vastaan. Kuitenkin molemat joukkueet tekivät erässä yhden maalin tasakentällisin. Pelicansin maalin teki ranskan vahvistus Rohann Missonsa (1+0).

3.erän alussa pakkipulan vuoksi poikkeuksellisesti puolustajana hyvin pelannut Aaro Yli-Heikkilä (1+0) teki kahden pelaajan ylivoimalla kavennuksen.

Valitettavasti tämän jälkeen ottelussa ei nähty enää kuin vierasjoukkueen maaleja, joista viimeinen tehtiin tyhjiin. Pelicansin maalilla Aku Ripatti palasi kohtuullsen pelin päästetyistä maaleista huolimatta. Maaleista kolme syntyi vähintään yhden pelajan yv-llä. Torjuntoja kertyi yht. 23 (85,18%).

Tilastot

2 - 5

K-Vantaa
0 - 21 - 11 - 2
5'Jäähy: 2 minKallinen Eemeli
6'Jäähy: 2 minPeltonen Atte
10'Jäähy: 2 minLaakso Niklas
14'Jäähy: 2 minPiirainen Eemeli
16'Jäähy: 2 minLimtong Sayam
37'MaaliMissonsa Rohann
37'MaalisyöttöLeinonen Matias
40'Jäähy: 2 minLaakso Niklas
45'MaaliYli-Heikkilä Aaro
45'MaalisyöttöLeinonen Matias
45'2. maalisyöttöLimtong Sayam
49'Jäähy: 2 minHakala Eemeli