Pelicans B2, B2-nuorten SM-alkusarja

Pelicans B2 - Tappara  4 - 12

Isku-Areena

Tappara dominoi Isku-Areenalla

Isku-Areenan valot olivat ilmeisesti liian kirkkaat Pelicansille perjantai-iltana, kun Tappara voitti SM-alkusarjan ottelun näytöstyyliin 4-12 (0-4,2-4,2-4).

Ottelu alkoi heti Tapparan maalijuhlilla. 1. erän jälkeen Tappara johti 0-4 ja kotijoukkue oli jo erän puolivälissä pitänyt aikalisän ja vaihtanut maalivahtia.

2. erässä Pelicans oli pääsemässä peliin mukaan kahdella kavennusmaalilla. Tappara teki kuitenkin niittasi ratkaisevan maalin pari minuttia tästä. Tähän Pelicansin selkäranka katkesi. Erän lopussa tilanne oli 2-8.

3. erässä Tapparan täydellinen dominointi jatkui. Pelicans onnistui tekemään kaksi maalia Tapparan neljää vastaan.

Pelicansin maaleista vastasivat kapteeni Niklas Laakso (2+1) ja Matias Leinonen (2+0). Maalivahdeille Aku Ripatille ja C1-ikäiselle B2-debyyttinsä tehnelle Aatu-Oskari Kilposelle ilta oli synkkä ja rankka, vaikka heidän piikkiin tappiota ei missään tapauksessa voi laittaa.

Tilastot

4 - 12

Tappara
0 - 42 - 42 - 4
20'Jäähy: 2 minYli-Heikkilä Aaro
22'MaaliLaakso Niklas
22'MaalisyöttöLimtong Sayam
26'MaaliLeinonen Matias
26'MaalisyöttöHakala Eemeli
26'2. maalisyöttöLaakso Niklas
37'Jäähy: 2 minJuntunen Arttu
40'Jäähy: 2 minKallinen Eemeli
44'Jäähy: 2 minYli-Heikkilä Aaro
51'MaaliLeinonen Matias
51'MaalisyöttöYli-Heikkilä Aaro
51'2. maalisyöttöPeltonen Atte
51'Jäähy: 2 minBrofeldt Niki
58'MaaliLaakso Niklas
58'MaalisyöttöHakala Eemeli
59'Jäähy: 2 minHakala Eemeli