Pelicans B2, B-nuorten SM-sarja

Pelicans - K-Vantaa  7 - 5

Laune 2

Pelicans voitti K-Vantaan maalijuhlissa

Pelicans otti arvokkaan kotivoiton K-Vantaasta runsasmaalisen SM-sarjan ottelun päätteksi perjantai-iltana SOL-Areenalla maalein 7-5 (4-3,1-1,2-1).

1. erä oli tapahtumarikas ja maaleja nähtiin yhteensä seitsemän kappaletta. Maaleja tehtiin melkein vuorotellen. Erän puoliväliin saakka Pelicans johti peliä maalilla, mutta K-Vantaa tuli rinnalle ja meni maalin johtoonkin. Erän loppuminuutit olivat taas kotijoukkueen hallintaa ja Pelicans siirtyi 4-3 johtoon erän lopuksi.

2. erä oli tasaista vääntöä ja molemmat joukkeet tekivät yhden maalin.

3. erässä voitosta käytiin kovaa kamppailua, kun K-Vantaa tuli erän alkuminuuteilla tasoihin lukemiin 5-5. Ottelun voittomaaliksi jäi hattutempun tehneen kapteeni Niklas Laakson (3+0) tekemä 6-5 osuma ajassa 43.30. K-Vantaan takaa-ajo ei tuottanut tulosta ja Pelicans teki viimeisen maalin tyhjään verkkoon. Mainiossa pelivireessä oli myös Eemeli Hakala (2+0) kahdella maalillaan. Maalin mieheen tekivät avausmaalin tehnyt B1-lainapakki Pyry Paakki (1+1) ja viimeisen maalin tehnyt Atte Peltonen (1+0). B1-lainahyökkääjä Oskari Kuntonen (0+3) oli kolmen syöttöpisteen mies ja Matias Leinonen (0+2) sai kaksi syöttöpistettä. Pelicansin maalissa Aatu-Oskari Kilposella ei ollut paras päivä, mutta suoritus riitti silti voittoon. Torjuntoja kertyi 28 (84,85%).

Tilastot

7 - 5

K-Vantaa
4 - 31 - 12 - 1
4'Jäähy: 2 minYli-Heikkilä Aaro
5'MaaliLaakso Niklas
5'2. maalisyöttöLeinonen Matias
16'MaaliHakala Eemeli
16'MaalisyöttöLimtong Sayam
17'MaaliLeinonen Matias
22'MaaliHakala Eemeli
33'Jäähy: 2 minReimari Niilo
43'MaaliLaakso Niklas
43'2. maalisyöttöYli-Heikkilä Aaro
57'MaaliPeltonen Atte
57'MaalisyöttöBrofeldt Niki