Pelicans B2, B-nuorten SM-sarja

Pelicans - Ilves  1 - 5

Laune 2

Ilves höyhensi taas Pelicansin

Ilves oli jälleen hankala vastus ja voitti selkeästi perjantai-iltana SOL-Areenalla pelatun SM-sarjan ottelun numeroin 1-5 (0-2,1-1,0-2).

Ilves otti komennon heti ottelun alussa ja siirtyi johtoon ajassa 1.27. Pelicans ei saanut kunnollista otetta pelistä ja erän loppuminuuteilla tupsukorvat onnistuivat toisen kerran. Erä päättyi numeroissa 0-2.

2. erä alkoi hyvin, kun ensimmäisellä peliminuutilla B1-lainahyökkääjä Oskari Kuntonen (1+0) onnistui tuomaan Pelicansin maalin päähän. Tästä joukkue piristyi, mutta viimeistelyssä ei onnistuttu. Tähän oli syynä Ilveksen tehokas puolustus sekä Ilveksen maalissa varmasti pelannut maalivahtitilaston kärkinimi Topi Hänninen. Ilves onnitui erän lopussa ylivoimalla menemään uudellleen kahden maalin johtoon.

3. erässä jäähyt sotkivat molempien joukkueiden peliä ja vielä pahemmin Pelicansin. Ilves ratkaisi ottelun voiton ennen erän puoliväliä kahdella maalillaan. Ensin tasakentällisin Pelicansin ylivoiman päättteksi ja reilun minuutin pelin jälkeen ylivoimalla. Pelicansin maalissa pelannut Aleksi Tuuli ei onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla eikä pystynyt auttamaan joukkuetta voittoon Torjuntoja kertyi 25 (83,33%).

Tilastot

1 - 5

Ilves
0 - 21 - 10 - 2
3'Jäähy: 2 minYli-Heikkilä Aaro
20'MaalisyöttöReimari Niilo
20'2. maalisyöttöLaakso Niklas
29'Jäähy: 2 minMuttilainen Veeti
29'Jäähy: 10 minMuttilainen Veeti
29'Jäähy: 2 minLaakso Niklas
37'Jäähy: 2 minJuntunen Arttu
39'Jäähy: 2 minLeinonen Matias
42'Jäähy: 2 minLeinonen Matias
47'Jäähy: 2 minMuttilainen Veeti
57'Jäähy: 2 minPihamaa Juho