PIHA-kerhot

Seurojen pilottihanke PIHA-kerhot

JuniorPelicansin, Pelicans salibandyn ja FC Kuusysin vuonna 2018 käynnistämä yhteishanke mahdollistaa 4-7 -vuotiaille lapsille taloudellisesti ja aikataulullisesti mahdollisuuden jääkiekon, salibandyn ja jalkapallon harrastamiseen. Jos pelaaja osallistuu talvikauden aikana kahteen tai kolmeen eri seuran alla olevaan kerhotoimintaan, niin talvikauden hinta on 50 % per laji.

PIHA -hankkeen avulla on saatu useita kymmeniä uusia lapsia mukaan harrastusten pariin, sekä mahdollistettu kymmenille lapsille useamman lajin samanaikainen harrastaminen.


PIHA-kerhot 2019-2020

JuniorPelicansin, Pelicans salibandyn ja FC Kuusysin vuonna 2018 käynnistämä yhteishanke mahdollistaa 4-7 -vuotiaille lapsille taloudellisesti ja aikataulullisesti mahdollisuuden jääkiekon, salibandyn ja jalkapallon harrastamiseen. Jos pelaaja osallistuu talvikauden aikana kahteen tai kolmeen alla olevaan toimintaan, niin talvikauden hinta on 90 € per laji (normaalisti 180 € per laji). Jokaiseen lajiin ilmoittaudutaan erikseen seuran omilla sivuilla. Ilmoittautuessa pitää ilmoittaa muihin lajeihin osallistuminen.

JÄÄKIEKKO - JuniorPelicans Lahti

SALIBANDY - Pelicans Sb

JALKAPALLO - FC Kuusysi

  • Lahenliiga 6-8 -vuotiaille
  • Futisviskarit 2014 syntyneille
  • Perhefutis 3-6 -vuotiaille
  • Lisätietoja www.fckuusysi.fi

   
Lisää uutisia
JuniorPelicans
«  Heinäkuu   »
Kategoriat