MM-pokaali ihasteltavana Heinolan torilla 22.7.
Julkaistu: 18.07.2019 00.00

MM-pokaali ihasteltavana Heinolan torilla 22.7.

Jääkiekon MM-pokaaleja saapuu Heinolan torille maanantaina 22.7. kaksin kappalein, kun heinolalaisten ulottuville saapuvat sekä miesten että nuorten MM-mestaruuspokaalit. Pokaalit saapuvat Heinolaan niin nuorten kuin miestenkin MM-kisoissa mestaruutta juhlineen valmentaja Jukka Varmasen mukana. Heinolalainen Varmanen on mielissään, että pokaalien vierailu Heinolaan saatiin onnistumaan.

– Kiekon pariin olen junnuna päätynyt juurikin Heinolassa ja Heinola on minulle pysynyt tärkeänä kaupunkina läpi elämän, vaikka työt ovat vieneet maailmalle, Varmanen korostaa.

Vaikka MM-huuma on kesän viettämisen myötä jäänyt suomalaisilla taka-alalle, niin kertoo Varmanen saavansa edelleen onnitteluja niin tutuilta ja tuntemattomilta.

– Selvästikin jääkiekon maailmanmestaruus merkitsi suomalaisille paljon tänä keväänä ja kyllähän myös nuorten mestaruus tammikuussa sai suomalaiset riemuitsemaan leijonien edesottamuksista. Kiekko kieltämättä herättää suomalaisissa suuria tunteita, Varmanen sanoo.

Heinolan torilla pokaalit ovat nähtävänä ja kuvattavana maanantaina kello 10–14 välisen ajan. Tapahtuman järjestää Heinolan kaupunki yhteistyössä Heinolan Peliittojen kanssa.

Varmanen toivoo näkevänsä mahdollisimman runsaasti heinolalaisia maanantaina ihastelemassa pokaaleja.

– Onhan tämä ainutkertaista saada molemmat pokaalit samaan aikaan Heinolaan, Varmanen muistuttaa.

Varmanen suuntaa kesän päätteeksi valmentamaan Sveitsin pääsarjan SC Bernin joukkueeseen, jossa päävalmentajana toimii Kari Jalonen.

Teksti: ESS Janne Pussila

Seuran uusimmat

Junior-Pelicans ry

Svinhufvudinkatu 29, 15110 Lahti

044 255 1975 toimisto@juniorpelicans.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 9-15