Salmela jatkaa PHLU:n puheenjohtajana
Julkaistu: 05.12.2019 00.00

Salmela jatkaa PHLU:n puheenjohtajana

Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n syyskokous vahvisti järjestön vuoden 2020 toiminta- ja taloussuunnitelman. Toiminnan painopisteinä ovat elinvoimainen seuratoiminta ja liikkeen lisääminen lapsista aikuisiin.

Järjestön puheenjohtaja Jussi-Matti Salmela esitti avauspuheessaan huolensa julkisen rahoituksen mahdollisesta vähenemisestä, mikäli Veikkauksen tuotot laskevat. Budjettiesityksessä 2020 on esitys, että liikunnan kansalaistoiminnan rahoitusta leikataan 2,4 miljoonaa euroa. Tämä leikkaus on merkityksellinen kaikissa liikuntajärjestöissä ja toimii hallitusohjelman ja liikuntapoliittisen selonteon tavoitteiden vastaisesti. Tavoitteena on lisätä liikettä ja kansalaisten aktiivisuutta. Tällä leikkauksella kuitenkin vähennettäisiin käytännön työltä edellytyksiä. Liikuntaa ja urheilua pitää jatkossa edistää nykyistä enemmän yleiskatteellisista budjettivaroista useamman eri hallinnonalan alta.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin jatkokaudelle Jussi-Matti Salmela, Kiekkoreipas ry ja Junior-Pelicans ry. Hallituksen varapuheenjohtajiksi valittiin Marjukka Tiainen, Liikuntakeskus Pajulahti ja Panu Juonala, Orimattilan Jymy ry.

Hallituksen jäseniksi valittiin Esa Rajala, Hollolan Urheilijat -46 ry, Kimmo Huvinen, Heinolan kaupunki, Risto Salonen, Lahden FK ry ja Oili Kettunen, Suomen Urheiluopisto. Hallituksessa jatkavat Rinna Ikola-Norrbacka, Asikkalan kunta ja Ilkka Kaarna, Lahden Golf ry.

Seuran uusimmat

Junior-Pelicans ry

Svinhufvudinkatu 29, 15110 Lahti

044 255 1975 toimisto@juniorpelicans.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 9-15