Salpauksen ja lukion aamujäätoiminta
Julkaistu: 12.02.2020 00.00

Salpauksen ja lukion aamujäätoiminta

Salpauksen ja lukion aamujäät on pyörinyt syyskuun alusta kolme kertaa viikossa. Aamuharjoitukset ovat maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 7:30-9:20 Isku Areenalla. Aamuharjoitukset järjestetään yhteistyössä Koulutuskeskus Salpauksen urheilulinjan, Lahden Lyseon urheilulinjan ja JuniorPelicansin kanssa.

Jäällä pyritään kehittämään pelaajien lajitaitoja ja siksi onkin tehty kehityskohderyhmät jotka ovat luistelu, maalinteko ja kiekonkäsittely. Pelaajat ovat itse vaikuttamassa missä ryhmässä harjoittelevat. Näistä ryhmistä on kaksi ryhmää aina samaan aikaan jäällä ja yksi ryhmä oheisella. Jään lopuksi on aina 20 minuuttia omaa aikaa, jolloin pelaajat saavat kehittää omia taitojaan.

- Aamujäät ovat hyvä juttu. Pääsee kehittämään omia taitoja kun saa kolme harjoitusta enemmän viikkoon, kertoo B1-joukkueen puolustaja Robert Ossipov.

- Aamuharjoitukset ovat meille paikka tehdä töitä erilaisten lajitaitojen kanssa pienryhmissä. Aamujäät ovat todella tärkeässä osassa pelaajien kehittymisessä. Kun pääsemme tekemään töitä kolmena aamuna viikossa pienemmissä ryhmissä on meidän valmentajienkin helpompi huomioida yksilön tarpeita ja auttaa pienissä yksityiskohdissa, kertoo valmentaja Teemu Leppänen.

Juttu + kuvat: Koulutuskeskus Salpauksen työssäoppijat Robert Ossipov, Aatu Sarikka ja Max Tanskanen

Seuran uusimmat

Junior-Pelicans ry

Svinhufvudinkatu 29, 15110 Lahti

044 255 1975 toimisto@juniorpelicans.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 9-15