Julkaistu: 20.02.2020 00.00

Pelicans tukirahaston haku 1.3.2020 asti

Rahaston tarkoitus on tukea JuniorPelicansin pelaajia, joiden perheillä on vaikeuksia suoriutua kausimaksuista. Tukea voivat hakea kaikki JuniorPelicansin joukkueisiin kuuluvat pelaajat.

Hakemus on täytettävä 1.3.2020 mennessä. Rahaston ohjausryhmä käsittelee hakemukset kokouksessaan ja päätöksestä ilmoitetaan 10.3.2020 mennessä, jolloin myös myönnetyt tuet maksetaan joukkueen tilille.

Hakulomakkeeseen tästä...

Hakemuksen täyttää pelaajan huoltaja (vanhempi). Avustuksia myönnettäessä etusijalla ovat taloudelliset ja sosiaaliset perusteet, mm. perheen työttömyys, sairaudet, lasten runsaslukuisuus tai muut toimeentuloon vaikuttavat syyt.

Hakemukset käsittelee ohjausryhmä, johon kuuluu seuran puheenjohtaja, toiminnanjohtaja ja ko. ikäluokan valmennusvastaava. Päätöksistä tiedotetaan hakijaa henkilökohtaisesti. Avustus maksetaan tukea saaneen pelaajan joukkueen tilille ja pelaaja voi vähentää tuen seuraavista kausimaksuistaan.

Rahaston perustajajäseniä ovat
Kuntokeskus K&M, Suomen Projektori, Rakennusliike Pekka Sipilä, Bermanto ja Pertti Heikkisen valmennettavat

Rahaston varat sijoitetaan omalle tililleen (seuran tili). Seura on sitoutunut kartoittamaan rahaston varoja vuosittain erikseen kerättävällä summalla. Rahaston kartuttamiseksi voidaan lisäksi järjestää erilaisia kampanjoita ja rahasto voi ottaa vastaan lahjoituksia. Rahaston tukijat saavat näkyvyyttä mm. seuran sivuilla.

Seuran uusimmat

Junior-Pelicans ry

Svinhufvudinkatu 29, 15110 Lahti

044 255 1975 toimisto@juniorpelicans.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 9-15