Peli- ja luisteluleirillä U13-14 jääkausi pakettiin
JuniorPelicansJulkaistu: 10.06.2021 21.18

Peli- ja luisteluleirillä U13-14 jääkausi pakettiin

Peli- ja luisteluleirillä U13-14 jääkausi pakettiin

Muutaman vuoden tauon jälkeen päästiin ma-ke 7.-9.6. järjestämään U13-14 junioreiden jääleiri - peli- ja luisteluleiri SOL Areenalla. Leirin tavoitteena oli oppia ja kehityä pelissä ja luistelutekniikassa sekä tietysti nauttia muusta leirin ohjelmasta hyvässä porukassa. Aamupäivät keskityttiin luistelun kiehtovaan maailmaan, välillä erittäin haastavienkin liikesarjojen parissa ja iltapäivät hiottiin hyökkäys- ja puolustuspeliä timanttiseen iskuun kohti tulevaa kiekkokautta. Oheisharjoittelun punainen lanka oli aina jään painopisteeseen yhteensovitettu joko luistelua tai pelaamista kehittävä.

Leirin aikana pelaajat saivat haastaa omaa osaamistaan ammattitaitoisen valmennuksen, kaikkien seuran kolmen taitovalmentajan, valmennuspäällikön ja muiden huippuvalmentajien johdolla. Päivän luennoilla opittiin luisteluun liittyviä pohjatietoja luistimen kiristyksestä luistelun harjoitteluun. Myös Pelicans-peli ja kansainvälisen pelin vaatimus herätti leiriläisissä pohdintaa ja ajatuksenvirtaa. Pelicans vieraat kävivät kahteen otteeseen jakamassa loistavia vinkkejä pelaamiseen iltapäivissä.

Maanmainion maittavat lounaat ja välipalat nautittiin hallin Kiekko Caféessa. Kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille, valmentajille ja ennen kaikkea iloisille leiriläisille pääasiassa aurinkoisessa säässä vietetystä kolmepäiväisestä. Syksyllä taas nähdään!