AVI kieltää yli 20 hengen yleisötilaisuudet sisätiloissa Päijät-Hämeessä
Julkaistu: 01.12.2021 14.51

AVI kieltää yli 20 hengen yleisötilaisuudet sisätiloissa Päijät-Hämeessä

Aluehallintovirasto kieltää tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntien alueilla kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 20 (kaksikymmentä) henkilöä. Määräys on voimassa ajalla 3.12.2021-26.12.2021. Linkki päätökseen.

Jääkiekkoliiton ohjeistus seuroille ja joukkueille:

  • Voitte ottaa enintään 20 katsojaa ja teidän on valvottava ettei määrä ylity.
  • Jos ette pysty valvomaan että 20:n katsojan raja ei ylity, on teidän otettava koronapassi käyttöön (ohjeet täältä: https://stm.fi/koronapassi ) ja järjestettävä oville koronapassin tarkastus.
  • Jos koronapassin käyttö ei syystä tai toisesta onnistu tai ette halua siihen ryhtyä, ja katsojien määrää että voi/pysty/halua valvoa, pelataan ottelut määrätyllä aikavälillä alkaen ilman katsojia.

Seuran ohjeistus ja käytännöt joukkueille: JuniorPelicans noudattaa tapahtumissaan (harjoitukset ja ottelut sisätiloissa) AVI:n päätöstä ja liiton ohjeistusta. Lisäksi tarkennuksena seuraavat seuran käytännöt ja ohjeet:

  • Joukkue tekee päätöksen omien kotiotteluiden käytännöstä ja ilmoittaa käytännön yleisölle, omalle väelle ja vastustajajoukkueelle.
  • Koronapassin tarkastamisesta vastaa kotijoukkue.
  • Määräys koronapassin käyttöön koskee vain katsojia (yleisötilat), se ei koske pelaajia, tuomareita, toimitsijoita eikä joukkueen toimihenkilöitä.
  • Sol Areena: Kahvio otti koronapassin tarkastuksen käyttöön 27.11., näin ollen katsomotkin voidaan pitää auki. Katsomo on 27.11. alkaen auki vain ja ainoastaan kahvion aukioloaikojen mukaan.
  • Hallien käytävillä ja katsomoissa käytetään kasvomaskia, pidetään riittävät etäisyydet ja huolehditaan hyvästä hygieniasta!

Julkaistu: 1.12.2021

Junior-Pelicans ry

Svinhufvudinkatu 29, 15110 Lahti

044 255 1975 toimisto@juniorpelicans.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 9-15