Pelicans B2, B-nuorten SM-sarja

Ässät - Pelicans   7 - 4

Pori

Ässät ratkaisi avauserässä

Ässät voitti launtaina Porissa pelatun SM-sarjan ottelun avauserän tehojen turvin selkeästi 7-4 (3-0,2-2,2-2).

Otelu alkoi Ässien komennossa, kun kotijoukkue teki avauserässä ensin avausmaalin ylivoimalla ja sen jälkeen vielä kaksi lisäosumaa.

2. erän alussa Ässät teki jo ratkaisevan osuman ylivoimalla siirtyen neljän maalin johtoon. Pientä toivoa toi B1-lainapakki Justus Jaakkolan (2+0) kavennusmaali ennen erän puoliväliä. Ässät rankaisi tämän jälkeen toistamiseen ylivoimalla. Erän lopussa Atte Peltonen (1+0) kavensi tilanteeksi 5-2.

3.erässä ottelu oli jo ratkennut, mutta maaleja tehtiin vielä vuorotahtiin. Justus Jaakkola teki teki 6-3 kavennuksen ja ottelun viimeisellä minuutilla Matias Leinonen (1+1) onnistui ylivoimalla kaunistelemaan lukemia tekemällä ottelun viimeisen maalin. Pelicansin maalissa Aku Ripatti ei pystynyt auttamaan joukkuetta voittoon. Torjuntoja kertyi 29 (80,56%).

Tilastot
Ässät

7 - 4

3 - 02 - 22 - 2
4'Jäähy: 2 minYli-Heikkilä Aaro
19'Jäähy: 2 minLimtong Sayam
26'MaalisyöttöLimtong Sayam
26'2. maalisyöttöYli-Heikkilä Aaro
38'MaaliPeltonen Atte
38'MaalisyöttöLeinonen Matias
52'Jäähy: 2 minMuttilainen Veeti
59'MaaliLeinonen Matias
59'2. maalisyöttöLaakso Niklas