Pelicans B2, B-nuorten SM-sarja

Pelicans - Tappara  2 - 5

Laune 2

Tappara oli vahvempi

Tappara vei pisteet voittamalla sunnuntaina SOL-Areenalla pelatun SM-sarjan ottelun numeroin 2-5 (1-2,0-2,1-1).

1. erä oli heti Tapparan hallintaa, mutta Pelicans pysyi vielä pelissä mukana. Tappara teki avausmaalin erän puolivälin jälkeen, mutta samalla peliminuutilla Atte Peltonen (1+0) tasoitti pelin. Tappara meni kuitenkin maalin johtoon vajaan minuutin pelin jälkeen tästä.

2. erä oli tasainen aivan erän loppuminuuteille saakka. Tappara onnistui tekemään läpiajosta kolmannen maalinsa ajassa 38.14 ja erän viimeisellä pelisekunnilla Pelicans lopetti pelaamisen liian aikaisin ennen erätaukoa ja lahjoitti näin voittomaalin Tapparalle.

3. erän alussa kotijoukkue sai vielä kirivaihteen päälle, kun ranskalaisvahvistus Sayam Limtong (1+0) kavensi tilanteeksi 2-4. Tappara varmisti kuitenkin voittonsa vajaan kahden minuutin pelin jälkeen. Pelicansin maalissa Aku Ripatti joutui melkoiseen pommitukseen, torjuntoja kertyi peräti 46 kpl (90,2%).

Tilastot

2 - 5

Tappara
1 - 20 - 21 - 1
4'Jäähy: 2 minLaakso Niklas
4'Jäähy: 10 minLaakso Niklas
11'MaaliPeltonen Atte
11'MaalisyöttöLeinonen Matias
11'2. maalisyöttöMuttilainen Veeti
32'Jäähy: 2 minPeltonen Atte
35'Jäähy: 2 minLeinonen Matias
41'MaaliLimtong Sayam
41'MaalisyöttöBrofeldt Niki
41'2. maalisyöttöLaakso Niklas
59'Jäähy: 2 minPihamaa Juho