Pelicans B2, B-nuorten SM-sarja

Ilves - Pelicans   8 - 2

Sentteri MP

Ilves oli tyly isäntä

Ilves voitti suurinumeroisesti Pelicansin lauantai-iltana Tampereen Sentterissä pelatun SM-sarjan ottelun numeroin 8-2 (4-0,1-1,3-1). Samalla Ilves varmisti paikkansa play-offs-peleihin ja pudotti Pelicansin niiden ulkopuolelle,

1. erän alkuminuutit olivat tasaiset, mutta Ilves otti komennon käsiinsä reilun viiden peliminuutin jälkeen ja teki kolme osumaa alle minuutissa. Tässä vaiheessa Pelicans vaihtoi maalivahtia. Maalissa aloittanut Aku Ripatti luisteli vaihtoon ja Aleksi Tuuli jatkoi torjuntatöitä. Ilves onnistui vielä kertaalleen ja tilanne oli erän päättyessä ratkaisevan tuntuisesti 4-0.

2. erään tuli kuitenkin pirteä Pelicans ja pientä toivoa joukkueelle toi Atte Peltosen (1+1) ylivoimamaali. Takaa-ajoa ei saatu kuitenkaan paremmin käyntiin ja erä lopussa Ilves ratkaisi voiton tekemällä viidennen maalin.

3. erän alku oli Pelicansille synkkä. Ilves teki ensimmäisellä peliminuutilla kaksi maalia ja reilun kolmen minuutin pelin jälkeen vielä kolmannen. Ottelu oli näin lopullisesti ratkennut kotijoukkueen eduksi. Loppuminuuteilla B1-lainahyökkääjä Niko Venäläinen (1+0) teki vielä kavennuksen, jolla ei ollut enää merkitystä. Aleksi Tuuli ei mahtanut Ilveksen vyörylle mitään. Torjuntoja kertyi 29 (85,29%).

Tilastot
Ilves

8 - 2

4 - 01 - 13 - 1
18'Jäähy: 2 minYli-Heikkilä Aaro
32'MaaliPeltonen Atte
52'Jäähy: 2 minYli-Heikkilä Aaro
55'2. maalisyöttöPeltonen Atte