Pelicans B2, B-nuorten SM-sarja

Pelicans - Kalpa  4 - 1

Laune 2

KalPa kaatui komeasti kotona

Pelicans voitti sunnuntaina KalPan SOL-Areenalla pelatussa SM-sarjan ottelussa selkeästi numeroin 4-1 (2-1,0-0,2-0).

Pelicansilla ei ollut otteluun sarjan jatkon kannalta panosta, koska mahdollisuudet pudotuspeleihin olivat menneet. Ottelu alkoi nahkeasti, kun alle viiden minuutin pelin jälkeen KalPa teki avausmaalin alivoimalla. Pelicans sai kuitenkin pikkuhiljaa otetta pelistä kun B1-lainahyökkääjä Niko Venäläinen (2+1) onnistui maalinteossa ajassa 7.26. Erän puolivälin jälkeen kotijoukkue siirtyi ottelussa kuskin paikalle B1-lainapakki Pyry Paakin (1+0) tekemällä maalilla. Erä päättyi lukemissa 2-1.

2. erän alku oli Pelicansilta erittäin nahkeaa pelaamista ja erän ensimmäinen tilastotapahtuma oli valmentaja Tomi Sipiläinen pitämä aikalisä. Pelicansin peliote parani tästä hieman, mutta maalinteossa ei onnistunut kumpikaan joukkue 2. erässä.

3. erässä Pelcans ratkaisi pelin, kun Atte Peltonen (1+3) onnistui tekemään maalin alivoimalla. Peltonen oli mainiolla pelipäällä ja hän oli mukana Pelicansin kaikissa maaleissa. Ottelun loppusekunneille Niko Venäläinen teki vielä ylivoimamaalin. Pelicansin maalissa Aku Ripatti onnistui hyvin. Torjuntoja kertyi yhteensä 35 (97,22%).

Tilastot

4 - 1

Kalpa
2 - 10 - 02 - 0
7'MaalisyöttöPeltonen Atte
7'2. maalisyöttöHakala Eemeli
11'MaalisyöttöPeltonen Atte
11'2. maalisyöttöLimtong Sayam
46'Jäähy: 2 minBrofeldt Niki
46'MaaliPeltonen Atte
59'MaalisyöttöPeltonen Atte
59'2. maalisyöttöLimtong Sayam