Pelicans B2, B-nuorten SM-sarja

Kalpa - Pelicans   8 - 4

Tuplajäät

KalPa oli vahvempi kotonaan

KalPa voitti lauantaina Kuopiossa pelatun SM-sarjan ottelun selkeästi numeroin 8-4 (2-1,2-2,4-1).

Ottelu alkoi isäntäjoukkueen maalilla, mutta Pelicans tasoitti ylivoimalla ajassa 13.26 Sayam Limtongin (1+0) tekemällä maalilla. Erän lopussa KalPa meni puolestaan ylivoimalla maalin johtoon.

2. erä alkoi hienosti, kun joukkueen kapteeni Niklas Laakso (1+1) tasoitti pelin. Heti perään KalPa pääsi pelaamaan yli puolitoista minuuttia kahden miehen ylivoimalla, joka kestettiin hienosti. Erän puolivälin molemmin puolin KalPa pääsi rankaisemaan kahdesti Pelicansin puolustuksen virheistä. Pelicans ei kuitenkaan antautunut, Matias Leinonen (2+1) ampui kovan ja tarkan laukauksen yläkulmaan. Syötön maaliin tarjoili mainiolla pelipäällä ollut Veeti Muttilainen (0+3).

3. erä alkoi taas mainiosti kun kaksikko Leinonen-Muttilainen tasoitti pelin kolmentoista pelisekunnin jälkeen. Tähän kuitenkin katkesi Pelicansin lento. KalPa teki heti perään johtomaalin, joka muodostui ottelun kulminaatiopisteeksi. Pelicansin maalissa hyvin aloittanut Aleksi Tuuli joutui antautumaan tämän jälkeen vielä kolmesti. Maalivahdin piikkiin tappiota ei kuitenkaan voinut laittaa. Torjuntoja kertyi yhteensä 43 (84,31%).

Tilastot
Kalpa

8 - 4

2 - 12 - 24 - 1
13'MaaliLimtong Sayam
13'MaalisyöttöLaakso Niklas
13'2. maalisyöttöLeinonen Matias
17'Jäähy: 2 minBrofeldt Niki
20'MaaliLaakso Niklas
20'MaalisyöttöMuttilainen Veeti
21'Jäähy: 2 minPeltonen Atte
21'Jäähy: 2 minBrofeldt Niki
36'MaaliLeinonen Matias
36'MaalisyöttöMuttilainen Veeti
36'Jäähy: 2 minYli-Heikkilä Aaro
40'MaaliLeinonen Matias
40'MaalisyöttöMuttilainen Veeti