Pelicans B2, B-nuorten SM-sarja

Kärpät/Ahmat - Pelicans   3 - 2

Linnanmaa 2

Kärpät voitti viimeisen runkosarjaottelun

Kärpät voitti sunnuntaina Oulun Linnanmaalla viimeisen SM-sarjan runkosarjaottelun numeroin 4-2 (2-1,1-1,1-0). Ottelu oli molemmille joukkueille merkityksetön, sillä Kärpät oli jo varmistanut runkosarjavoittonsa eikä Pelicansilla ollut enää mahdollisuutta pudotuspeleihin.

Kärpät siirtyi kuskin paikalle johtomaalilla heti minuutin pelin jälkeen. Pelicans tuli kuitenkin tasoihin, kun Martti Mäkinen (1+0) teki maalin pitkän kuivan kauden päätteeksi. Kärpät siirtyi erän lopussa maalin johtoon ylivoimalla.

2. erä alkoi hyvin, kun reikun munuutin pelin jälkeen Atte Peltonen (1+1) teki tahtomaalin tasavajaalla. Kärpät kuitenkin otti taas johtoaseman muutama minuutti myöhemmin. Erä jatkui tasaisena vääntönä, mutta enempää maaleja ei nähty.

3. erässä Pelicans oli hyvin pelissä mukana ja yritti sinnikkäästi tasoitusta, mutta sarjan parasta joukkuetta vastaan pitkän vieraspeliviikonlopun päätteksi tehtävä ei ollut helppo. Ottelu ratkesi lopullisesti vajaa kolme minuuttia ennen täyttä aikaa, kun Kärpät teki neljännen maalin. Pelicansin maalissa Aatu-Oskari Kilponen pelasi pääasiassa hyvän pelin, torjuntoja kertyi yhteensä 39 (90,70%).

Valmentajat Tomi Sipiläinen ja Aatu Viljanen olivat tyytyväisiä joukkueen peli-ilmeeseen viikonlopun osalta

-Vaikka peleissä ei ollut varsinaisesti panosta, pojat hoitivat hommansa hyvällä asenteella.

Tilastot
Kärpät/Ahmat

3 - 2

2 - 11 - 1 - 0
3'Jäähy: 2 minLaakso Niklas
7'MaaliMäkinen Martti
7'MaalisyöttöPeltonen Atte
8'Jäähy: 2 minMissonsa Rohann
20'Jäähy: 2 minMuttilainen Veeti
21'MaaliPeltonen Atte
21'2. maalisyöttöSeppälä Justus
21'Jäähy: 2 minLeinonen Matias
31'Jäähy: 2 minPeltonen Atte
45'Jäähy: 2 minLeinonen Matias
59'Jäähy: 2 minLeinonen Matias
59'Jäähy: 10 minLeinonen Matias