KooKoo kaatui murskalukemin
Julkaistu: 17.11.2018 00.00

Panokset tämän päivän pelissä eivät voineet olla isommat. Häviöllä lähes varmasti mestiskarsintoihin ja voitolla mahdollisuus suoraan paikkaan SM-sarjassa. Vaikeuksien kautta päädyttiin murskalukemiin, kun KooKoo kaatuui 10 - 4.

Ottelun alku ei kovin hyvää luvannut. Ensimmäinen vaihto ja KooKoo johti 0 - 1. Tämä saatiin kuitattua Leevi Parantaisen maalilla ajassa 2:42. Esityön maaliin teki Brad Lambert. Ensimmäisessä erässä nähtiin vielä kolme yv-maalia, joista kaksi Pelicansille ja yksi KooKoolle. Erätauolle mentiin 3 - 2 johdossa.

Toisen erän alkuun KooKoo otti jäähyn, ja Janne Aaltonen rankaisi ylivoimalla tilanteeksi 4 -2. Tämän jälkeen ote siirtyi Pelicansille. KooKoo sai vielä ylivoimalla kavennettua tilanteeksi 4 - 3. Toinen erä jäi Pelicansille silti selkeästi 4 - 1 ja kolmateen erään lähdettiin 7-3 lukemissa.

Kolmas erä hoidettiin vielä näyttävästi 3 - 1 ja lopputulos oli ansaitusti Pelicansille 10 - 4. Positiivista ottelussa oli maalien jakautuminen usealle pelaajalle. Kymmeneen maaliin saatiin kahdeksan eri viimeistelijää. Vain päivän taikuri Veeti Koivunen onnistui kahdesti. Myös Visa Lehtinen 0+4 ja Tomi Leppänen 1 + 2 olivat mukavasti maaleissa mukana.

Torstaina jatkamme kotiottelulla Viikinkejä vastaan. Ottelu alkaa 19:10 Sol-Areenalla.