Pelicans-HIFK
Julkaistu: 06.10.2018 00.00

Lauantainen syyspäivä oli saanut liikkeelle punavalkoisen petolauman stadista.

Kotijoukkue Turkoosi 1 aloitti pelin pirteästi ja hallitsi ensimmäistä erää suvereenisti. HIFK maalilla kuitenkin tarttui tällä kertaa kiekot, joten erätauolle siirryttiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toisen erän alkuun tuomari näki muutaman epäselvän tilanteen kotijoukkueen jäähyn arvoisesti. Aloituksesta kiekko jäähän, 10 sek ja HIFK siirtyi johtoon kahden miehen ylivoimalla. Toista erää kerettiin tahkota tasaiseen tahtiin erän lopulle ennen kuin Mäkkäri Lähteenmäki soitatti torvia tasoittaen ottelun.

Kolmas erä tarjoili vauhtia ja näyttäviä tapahtumia. Pelikaanit tuntuivat jo menevän menojaan, kun tehokaksikko Lähteenmäki(2+1)-Piiparinen(2+1) paukuttelivat häkkejä vuorovedoin. Iso paha IFK näytti kuitenkin iskukykynsä viime minuuteilla ja kaapi maalin alivoimalla sekä toisen ilman maalivahtia. Summerin soidessa loppunumeroiksi kirjattiin kotijoukkueelle maistuva 4-3 voitto.

”Tänään tämmönen peli. Vielä jos vastus kovenee, niin joudutaan ottamaan kolmas kenttä mukaan ja teräsuojat pois luistimista”, hallin käytävillä kuiskittiin ottelun jälkeen.