Nollan pisteen viikonloppu
Julkaistu: 15.09.2019 00.00

SM-alkusarjan toinen peliviikonloppu ei tuonut lisäsarjapisteitä joukkueelle, vaikka niitä olisi tarvittukin. Perjantai-iltana vastaan asettui jo harjoitusotteluista tutuksi tullut Kiekko-Vantaa, joka tiedettiin ennakkoonkin vahvaksi vastustajaksi. Ottelu olikin kotijoukkueelle vaikea ja ensimmäisen erän jälkeen lukemat 0-3 vieraille ei ollut sitä ,mitä lähdettiin hakemaan. Toisen erän aikana joukkue kuitenkin osoitti oman potentiaalin ja kavensi peliä kahdella maalilla erän lopussa. Kolmas erä ei kuitenkaan saanut haluttua jatkumoa ,vaan vieraat ryöstivät pisteet tylysti Vantaalle.Ottelu Kiekko-Vantaalle 3-6

Lauantaina kohdattiin sitten vieraissa Ässät ja ottelun kulku oli hyvin perjantai-illan kaltainen. Ensimmäinen erä meni isännille 3-0 ja Pelsu heräsi taistelemaan vasta toisessa erässä saaden 2 kavennusmaalia, mutta kiri loppui jälleen muutamiin virheisiin ja vastustajan niistä rokottamiin maaleihin. Ottelu siis Ässille 7-2 ja Pelicansin oli tyytyminen pyöreään nollan pisteen saldoon viikonlopulta. Joukkueen peli-ilme on kuitenkin tappioista huolimaatta yritteliäs, eikä alitumisfiilistä ollut viikonloppuna havaittavissa.

Pelit jatkuvat taas ensi viikonloppuna ja ensin kohdataan vieraissa Blues ja sitten lauantaina kotona KJT, joten pistepotti on toivottavasti ensi viikon jälkeen paljon lihavampi.