SM- loppusarja käyntiin viikonloppuna
Julkaistu: 06.01.2020 00.00

Pelicansin SM jatkosarja sai vaihtelevan lähdön viikonloppuna peleillä Ässiä ja K-Kissoja vastaan. Lauantaina saatiin vieraaksi sarjajohtaja Ässät, joka oli jo aiemmissa otteluissa osoittautunut taidokkaaksi ja muutenkin laadukkaaksi nipuksi. Eikä vierailija pettänyt lauantainakaan. Peli oli kaiken kaikkiaan hyvää ja vauhdikasta jääkiekkoa ,jossa molemmilla oli paikkoja yllin kyllin. Ässien viimeistelytaito oli kyllä murhaavaa, sillä se käytti paikkansa todella tehokkaasti, tehden hienoja yksilösuorituksia koko joukkueen rintamalla. Pelicansin puolustukseksi sanottakoon, että torjunnat ottelussa meni kotijoukkueelle 22-28 ja ylivoimaakin päästiin yrittämään 8 kakkosen verran. Ottelu kuitenkin vieraille lukemin 1-4

Sunnuntaina matkustettiin Paloheinään Karhu-Kissojen vieraaksi. K-kissat tiedettiin ennakkoon fyysiseksi ja työteliääksi joukkueeksi, joten hikinen iltapuhde oli tiedossa ja sellainen siitä saatiinkin. Karhu-Kissat meni heti ottelun ensimmäisellä minuutilla johtoon, mutta Pelicans otti heti avausmaalin jälkeen otteen peliin tehden tasoitusmaalin ottelun seitsemännellä minuutilla. Vastustaja sai kuitenkin pelsujen kiekollisen pelin tapettua tehokkaasti vieden pelin kulmiin ja sulkien kiekkoja saaden pelin hyvin rikkonaiseksi. Ensimmäisen erän lopun YV maali ei sekään avannut peliä juurikaan. Toinen erä nuhjattiin kulmissa tehottomasti 0-0 eikä pelin taso kohonnut kovin hääppöiseksi. Kolmanteen erään vierailija sai kutenkin ryhtiä ja hoiteli ottelun kotiin luvuin 2-4 ja sen myötä kolme tärkeää pistettä plakkariin.

Pelicansin otteluruuhka jatkuu ensi viikonloppuna kahdella kotipelillä. Vieraaksi saadaan perjantaina "paikallisvastustaja" HPK ja sunnuntaina vahvasti jatkosarjan aloittanut Kärpät, joten pisteet on jälleen kortilla, mutta joukkueessa vallitsee hyvä tekemisen meininki, joten ei vastustajakaan ilmaiseksi tule pisteitä saamaan.