Kummipelaaja-kiertue 30.11.2021
Julkaistu: 02.12.2021 00.15

Kummipelaaja-kiertue 30.11.2021

Treenit pidettiin kummipelaajien kanssa ja aluksi pelaajat suorittivat lajiteknisiä rasteja, joissa jokaisessa oli yksi vierailija mukana osallistumassa, innostamassa sekä antamassa pelaajille hyviä vinkkejä. Treenien lopuksi pelaajat jaettiin kahteen peliryhmään ja kaikki pääsivät vielä pelaamaan yhdessä kummien kanssa ja laukomaan maaleja. Hymy näytti olevan monella herkässä.

Treenien jälkeen otettiin vielä ikimuistoiset yhteiskuvat jäällä. Tämän jälkeen jatkettiin pukukoppiin, jossa pelaajat saivat esittää omia kysymyksiään kummipelaajille. Monia kiinnosti, kuka oli Pelicansin kovin laukoja, maalintekijä ja nopein luistelija. Paljon haluttiin tietää myös kuinka paljon pelaajat viettivät aikaa hallilla ja mikä jääkiekossa oli heidän mielestään parasta. Vastauksissa nousi esiin yhdessä tekeminen ja porukalla onnistuminen. Vaikka jokaisen oma suoritus koettiin tärkeäksi, todettiin, että vielä tärkeämpää on toimia yhdessä ja huolehtia joukkuekaverista niin jäällä kuin pukukopissakin.

Kysymyksien jälkeen pelaajat saivat vielä nimmareita varusteisiinsa ja pelaajien suureksi yllätykseksi kummipelaajat kutsuivat kaikki joukkueen pelaajat ja valmentajat seuraamaan kummien omaa liigapeliä Lukkoa vastaan tammikuussa. Sinne mentäisiin omat turkoosit pelipaidat päällä ja yhdessä kaikkia kannustaen.

Kummikiertue oli hieno ele seuralta ja sai aikaan monia mieleenpainuvia muistoja näille nuorille pelaajille.


Junior-Pelicans ry

Svinhufvudinkatu 29, 15110 Lahti

044 255 1975 toimisto@juniorpelicans.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 9-15