Junnut Isku Areenalla
Julkaistu: 24.03.2022 09.42

Junnut Isku Areenalla

Tiistaina 22.3.2022 U9 Lahti joukkueen pelaajat pääsivät pelaamaan näytösottelun Isku Areenalle. Näytösottelu pelattiin liigaottelun, Pelicans-HPK, ensimmäisellä erätauolla. Näytösotteluun pelaajat pääsivät Pelicans U20-Jokerit pelin kautta. Pelicans U20-Jokerit otteluun houkuteltiin junnukatsojia lupaamalla porkkanaksi, että eniten pelaajia paikalle saanut joukkue pääsee pelaamaan kyseisen näytösottelun. U9 Lahti oli vahvasti edustettuna Pelicans U20-ottelussa.

Pelaajat kokoontuivat valmentajien ja huoltajien kanssa Isku Areenan päätyyn. Siitä siirryttiin yhtenä ryhmänä takaoven kautta pukukoppiin. Pukukopissa kävi aikamoinen kuhina, kun pelaajat olivat jännittyneitä ja innoissaan. Varusteet ehtivät kadota pukeutumisvaiheessa ja jossain liikkui yksinäinen pelihanska. Kaikki pelaajat saatiin hyvissä ajoin oikeat varusteet päällä käytävään odottamaan jäälle pääsyä.

Joukkue siirtyi jäälle ensimmäisen erätauon alkaessa kahden valmentajan johdolla. Joukkueesta oli muodostettu neljä peliryhmää. Kaksi peliryhmää pelasi kaukalon toisessa päässä toisiaan vastaan ja kaksi ryhmää toisessa päässä. Peliaika sujui nopeasti ja yleisö kannusti mukavasti junnupelaajia. Kokemus oli pelaajille mieluinen. Ainoana miinuksena todettiin, että peliaikaa oli liian vähän.

Oman pelin jälkeen käytiin riisumassa pelivarusteet ja suunnattiin porukalla katsomoon kannustusjoukkoihin. Pelaajat jaksoivat innokkaasti kannustaa. Pekko Pelikaani kävi tervehtimässä ja sai iloisen vastaanoton. Pelicans-HPK ottelu päättyi turkoosien voittoon 4-2.