Pelicans Naisten kaudelle 2022-2023 uudistunut valmennus esittäytyy tarkemmin!👋
Julkaistu: 04.05.2022 00.30

Pelicans Naisten kaudelle 2022-2023 uudistunut valmennus esittäytyy tarkemmin!👋

Pelicans Naisten kaudelle 2022-2023 uudistunut valmennus esittäytyy tarkemmin!👋

(Pelaaja, joka etsit joukkuetta: ota yhteyttä!)

Valmentaja Janne Saarinen:

”Mukava uusi haaste löytyi Naisten joukkueen valmentamisesta

Naisten sekä tyttöjen valmentaminen on kiinnostanut jo jonkin aikaa. Mikon kanssa kun löytyi yhteinen sävel, niin piti ottaa seuraava askel. Tutummaksi naisten sekä tyttöjen toiminta tuli kun toimin Pelicans2000-seurassa ensin osa-aikaisena junioripäällikkönä ja hetken myös valmennuspäällikkönä.

Koen pystyväni tuomaan joukkueeseen hyvää ja laadukasta valmennusta, joka huomio yksilöt osana joukkuetta, uusia ja erilaisia tapoja toimia sekä toivottavasti vakiinnuttaa toimintaa tulevaisuudelle.

Itse olen lahtelaisen jääkiekkopolun kasvatti. Ammattilaisuraa myös kokeillut ulkomailla, joten kokemusta lajin vaatimuksista löytyy. Olen käynyt Jääkiekkoliiton koulutuksia ja valmentanut /ohjannut eri ikäluokkia aina luistelukoulusta lähtien kohti kilpailullisia ikäluokkia.

Työssäni toimin Erityisnuorisotyöntekijänä.”

Valmentaja Mikko Kurkela:

”On todella mukava palata valmennustehtäviin muutaman vuoden tauon jälkeen Pelicans-organisaatiossa. Naisten valmentaminen on kiinnostanut jo aikaisemminkin ja nyt kun tarjoutui mahdollisuus, niin sitä ei tarvinnut miettiä pitkään. Olemme Jannen kanssa asiasta keskustelleet jo pidemmän aikaa.

Omasta taustastani voin todeta, että olen kulkenut lahtelaisen juniorijääkiekonpolun aikoinaan. Tämän lisäksi olen työkseni toiminut eri lajien huippu-urheilijoiden kanssa useita vuosia. Alppihiihdossa minulla on ollut myös mahdollisuus olla mukana Lahden Hiihtoseuran valmennus toiminnassa useita vuosia. Urheilijoiden yksilöllinen kehittäminen, mikä sisältää lajitaidot, fyysiset ja psyykkiset ominaisuudet on itselleni merkityksellistä valmennustyössä. Koulutustaustaltani olen suorittanut valmennuksen ylemmän korkeakoulututkinnon.”

Maalivahtivalmentaja Henri Hänninen:

Henri Hänninen eli Hana hyppää Pelicansin naisten joukkueen maalivahtivalmentajaksi kaudelle 2022-2023.

Tässä Hanan taustoja ja ajatuksia tulevasta:

”Ensinnäkin täytyy sanoa, että lähden kyllä erittäin hyvillä fiiliksillä takaisin

valmennushommiin. Kun Japa (Janne Saarinen) kyseli kiinnostusta lähteä mukaan, niin

olin heti valmis. Hienoa päästä remmiin mukaan tuollaisten ammattilaisten kanssa.

Mulla on pitkä historia maalivahtivalmennuksen parissa ja olen vastannut mm. Kiekkoreippaan juniorien maalivahtivalmennuksesta 8 kautta. Laitoin valmennuksen tauolle 2018 ja nyt tuntuu siltä, että on taas virtaa palata takaisin niihin hommiin, joita teen isolla intohimolla. Mulla on valtava halu kehittää jokaista veskaria yksilöllisesti, jotta kiekko tarttuu peleissä. Uskon, että mulla on paljon annettavaa valmennettaville ja varmasti tullaan kehittymään kauden aikana maalivahtipelissä paljon. Koen, että maalivahtipelillä on valtava merkitys joukkueen pärjäämiselle. Mun ison kuvan tavoite on, että meidän joukkue muistetaan ensi kauden jälkeen siitä, että me voitettiin pelejä loistavan maalivahtipelin ansiosta.”

Tervetuloa messiin! 💪

Junior-Pelicans ry

Svinhufvudinkatu 29, 15110 Lahti

044 255 1975 toimisto@juniorpelicans.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 9-15