Viikonloppuna käytiin vieras turneella
Julkaistu: 28.09.2022 14.16

Lauantaina joukkue suuntasi K-Espoo AK:ta vastaan. Edellisestä pelistä oli otettu opiksi ja valmistautumiseen panostettu. Nippa nappa kaksi erää peli oli tasaista ja paikkoja oli molemmilla. Kävi Pelicans jo 0-1 johdossa mutta toisen erän synkkä viimeinen minuutti käänsi voimasuhteet lopullisesti K-Espoo AK.n hyväksi. Loppulukemat 6-1 K-Espoo AK:lle eivät kerro koko pelin tarinaa. Mahtavaa oli nähdä Pelicans joukkueen vahva taisteluilme koko pelin ajan, vaikka se ei vielä palkintoa tuonutkaan. Maalintekijänä onnistui Eliina Ojapalo ja maalissa pelannut Rea Perkovuo pysäytti 22 laukausta.

Sunnuntaina Keravalla vastaan luisteli KJT Haukat. Pelicans lähti otteluun sisuuntuneena ja valmiina. Ensimmäistä erää Pelicans hallitsi vaikka erä päättyi 1-1 tilanteeseen. Toisen erän alkuun Pelicans sai lentävän lähdön ja siirtyi 1-2 johtoon. Toisessa erässä Pelicansin viisikkopeli alkoi rakoilla ja paketti repeillä. Erä taisteltiin loppuun tilanteessa 1-2. Erätauolla keitetty käärmeskeitto ei otteita parantanut ja KJT Haukat käänsi pelin itselleen. Loppulukemat 5-2 jättivät paljon jossiteltavaa. Maalintekijät Iida Puttonen ja Eliina Ojapalo. Maalissa Elisa Mark pysäytti 21 laukausta.

Katseet on jo käännetty seuraavaan peliin. Tulevana sunnuntaina Hollolaan vieraaksi saapuu Saipa. Ottelu alkaa klo 12.30. Tervetuloa katsomaan