Kausi hyvässä vauhdissa
Julkaistu: 21.09.2022 13.59

Kauden kaksi ensimmäistä peliä nyt takana.

Kauden avaus toi hienon voiton vieraissa Hifk U18 tytöistä. Hieman tahmean alun jälkeen joukkue pääsi hyvään vauhtiin. Maalipaikkoja luotiin liukuhihnalta. Pelin edetessä alkoivat yhteiset kuviot loksahtelemaan paikoilleen. Vastustajan maalivahti pelasi hienosti mutta Pelicans sai vääneettyä tärkeän 0-4 voiton. Maalintekijöinä kunnostautui Riina Ojapalo, Eliina Ojapalo, Jutta Kaikkonen ja Karita Koskinen. Vahvaa tukea antoi Mia Huvinen 0+2 pisteillä.

Ensimmäiseen kotipeliin, Hollolan jäähallissa, vastaan asteli K-Espoo Akatemia. Muistissa oli tappio heille turnauksessa ja tieto hyvin järjestelmällisesti pelaavasta Espoolaisten ryhmästä. Peli sai vaikean startin Espoon maalatessa jo parin minuutin pelin jälkeen. Pelin edetessä Pelicans sai paremmin juonesta kiinni. Pelicans pääsi jo iskuetäisyydelle kolmannen erän puolessa välissä mutta kiri jäi vielä lyhyeksi. Espoolaisten vahvat yksilösuoritukset takasivat heille voiton lukemin 3-8. Maalintekijöinä Anna-Kaisa Laiho, Paula Palmroos ja Lilli Syrjälä.

Tulevana viikonloppuna Pelicans pelaa kaksi peliä vieraissa. Lauantaina saadaan heti revanssi K-Espoo Akatemiasta ja sunnuntaina on KJT Haukat vastassa.