Kalpa Ak kaatui Heinolassa
Julkaistu: 20.01.2021 12.54

Pelicans U-18 joukkue jatkoi jatkosarjan otteluitaan viikonloppuna Heinolassa Kalpa Akatemiaa vastaan. Lieko ulkona paukkunut pakkanen vai mikä oli syynä, kun joukkueen startti peliin ei käynnistynyt lupaavasti. Tosin Kalpan kaksi ottelun ensimmäistä maalia syntyivät samalla tapaa hyvinkin vaarattoman näköisistä tilanteista. Ottelun edetessä kotijoukkuekin heräsi ja alkoi pelata omilla vahvuuksillaan kääntäen pelin vastustajan päähän pitkiksi ajoiksi. Avausmaalia saatiin kuitenkin odotella ensimmäisen erän loppuminuuteille saakka, jolloin sitten saatiinkin kaksi osumaa Kalpan verkkoon. Ottelun edetessä ote pysyi vahvasti kotijoukkueella, vaikkakin se hukkasi 5 vs 3 YV:n toisen erän alkupuolella. Kolmas erä meni jo sitten vähän pelaillessa molempien joukkueiden tyytyessä lopputulokseen. Hyvänä asiana ottelusta voidaan toki mainita kotijoukkueen jäähyttömyys, sillä se ei saanut kuin yhden kaksiminuuttisen. Maalivahtien torjunnat Pelicansille 14-37 kertovat myös ottelun kulusta jotain. Kotiin viemisiksi siis 3 sarjapinnaa otteluluvuin 5-2 (2-2),(2-0),(1-0). Joukkueen jatkopelit sen sijaan ovat vallitsevasta tilanteesta johtuen hyvinkin avoinna, sillä ainakin tulevalle perjantaille merkitty vieraspeli Ilvestä vastaan on siirretty ja jatkoa varmaan seuraa.