Pelit jatkuivat vihdoin Joensuussa
Julkaistu: 22.02.2021 10.43

SM-jatkosarja jatkui pitkän odotuksen jälkeen viikonloppuna Joensuussa. Joukkue matkusti Jokipoikien vieraaksi koronakurimuksesta huolimatta ja ottelu saatiin pelattua alkuperäisen ohjelman mukaan. Siirrettyjä pelejä on joukkueelle kertynyt jo yhteensä 9. Itse ottelu sujui pelitauosta huolimatta vierailijan hallinnassa, vaikka tolppien väliin ei ensimmäisessä erässä kiekkoa saatukaan. Vastustajan 16 torjuntaa kertoo kuitenkin hyvin kenttätapahtumista. Toinen erä jatkui ensimmäisen kaltaisena sillä erotuksella, että nyt osuttiin myös maaliin ja erä Pelsulle 0-2. Ja kun vielä kolmaskin erä lähti joukkueen osalta hyvin liikkeelle 2 maalin merkeissä, näytii peli jo ratkenneelta. Kotijoukkue tuli kuitenkin takaa vahvasti ja alivoimamaali passivoitti Pelsun peliä mahdollistaen samalla Jokipoikien kirin. Loppuun saakka se ei onneksi kantanut, vaan pisteet jäivät vierailijalle luvuin 3-4 (0-0) (0-2) (3-2).