Pelicans B2, B2-nuorten SM-alkusarja

Pelicans B2 - Kärpät/Ahmat  2 - 6

Laune 1

Kärpät oli vahvempi

Kärpät otti reilun voiton lauantaina SOL-Areenalla pelatussa SM-alkusarjan ottelussa numeroin 2-6 (1-1,0-3,1-2).

1. erä oli tasaväkinen. Pelicans meni johtoon heti ottelun alussa, kun Sayam Limtong (1+0) teki kotijoukkueen avausmaalin. Kärpät tasoitti pelin ennen erän puoliväliä ja erän lopputulos oli tasan 1-1.

2. erässä Kärpät teki kolme maalia ja ratkaisi pelin.Pelicans ei pysynyt nopeajalkaisten Kärppä-pelajien tahdissa mukana. Myös jäähyt sotkivat peliä, Erän jälkeen tlanne jo oli ratkaisevan tuntuisesi numeroissa 1-4.

3.erässä Kärppien hallinta jatkui ja tuomareiden menettäessä otteensa pelistä jäähyjä tuli paljon etenkin Pelicansille. Kärpät varmisteli voittoa kahdella ylivoimamaalilla. Ottelun viimeisen maalin teki kuitenkin Pelicans, kun Atte Peltonen (1+0) kaunisteli lopputulosta hieman.

Pelicansin maalissa pelannut Aku Ripatti ei mahtanut mitään Kärppien vyörylle. Torjuntoja kertyi 37 (86%).

Tilastot

2 - 6

Kärpät/Ahmat
1 - 10 - 31 - 2
2'MaaliLimtong Sayam
2'2. maalisyöttöJuntunen Arttu
22'Jäähy: 2 minJuntunen Arttu
29'Jäähy: 2 minLeinonen Matias
37'Jäähy: 2 minPeltonen Atte
41'Jäähy: 2 minLeinonen Matias
43'Jäähy: 2 minYli-Heikkilä Aaro
43'Jäähy: 10 minYli-Heikkilä Aaro
44'Jäähy: 2 minBrofeldt Niki
57'MaaliPeltonen Atte
57'2. maalisyöttöReimari Niilo
59'Jäähy: 2 minLeinonen Matias
59'Jäähy: 10 minLeinonen Matias