Lomake sulkeutuu 01.11.2021 23.55
Tällä lomakkeella haetaan Pelicans-rahaston tukea U13 ja vanhempien pelaajien harrastamisen kustannuksiin.

Hakuaika päättyy 1.11.2021
Päätökset viim. 10.11.2021
Tällä lomakkeella ilmoittaudut Kunnon Äijiin kaudelle 2021-22.
Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan extrapelivuorolle. Vuoro on torstaisin Sol Areenalla kaukalo 1 klo 17:30 - 18:20. Ensimmäinen vuoro torstaina 16.9.2020.
Tällä lomakkeella ilmoittaudut Pelicans-Easy Hockey toimintaa. Valitse lomakkeen pudotuslistalta haluamasi ryhmä ja täytä ilmoittautumistiedot.

Lisätiedot ryhmistä saat osoitteesta:
https://www.juniorpelicans.fi/seura/41/easy-hockey

Lisätietoa Easy Hockey toiminnasta saat:

Jani Rantanen
harrastevastaava
040 554 5430
jani.rantanen@juniorpelicans.fi
Tällä lomakkeella ilmoittaudut Pelicans-kiekkokouluun. Valitse lomakkeen pudotuslistalta haluamasi ryhmä ja täytä ilmoittautumistiedot.

Lisätiedot ryhmistä saat osoitteesta:
https://www.juniorpelicans.fi/seura/30/kiekkokoulu-info

Jos osallistut Pelicans Salibandyn harrastekerhoihin, saat osallistumisesta 10 € alennuksen. Valitse alennus maksuvaihtoehtojen pudotuslistalta.

Lisätietoa kiekkokoulusta saat:

Jani Rantanen
harrastevastaava
040 554 5430
jani.rantanen@juniorpelicans.fi
JuniorPelicans haluaa kehittää toimintaansa ja kuunnella aktiivisesti jäsenistöään.

Voit antaa seuralle palautetta tällä lomakkeella. Halutessasi voit lähettää palautetta myös sähköpostilla osoitteeseen toimisto@juniorpelicans.fi

Palautteesi on meille arvokasta, kiitos!
JuniorPelicans on 1400 harrastajan ja satojen vapaaehtoisten päijäthämäläinen yhteisö - kausien 2017-18, 2018-19 ja 2019-20 Suomen suurin jääkiekkoseura. Seuran vahvuuksiin kuuluvat osaavat resurssit, sitoutunut ja kokenut henkilöstö kentällä sekä toimistolla. Seuran organisaatiorakenne antaa tuen ja kehittymisen mahdollisuuden jokaiselle yksilölle ja joukkueelle.

Haluatko mukaan Pelicans yhteisöön?

Pelaajaksi?
Pelicans tarjoaa pelaajilleen koko Päijät-Hämeen alueella pelaajapolun, joka mahdollistaa kilpa- ja harrastustoiminnan lapsesta aikuisikään asti. Jääkiekon harrastamisen voi aloittaa jo 4-vuotiaana seuramme kiekkokouluissa. Joukkuetoiminta alkaa 8-vuotiaana ja seurassamme voit harrastaa kiekkoa aikuisikään asti, joko edustusjoukkuetasolla tai Easy Hockey harrastejoukkueissa. "Myöhäisheränneille" miehille on tarjolla Kunnon Äijät -harrasteryhmä.

Valmentajaksi?
Valmentaminen on mielenkiintoista ja tärkeää työtä. Valmentajana pääset vaikuttamaan mm. urheilijan kasvuun ja kehittymiseen, lajiosaamiseen sekä itsensä kehittämisen taitoihin ja yhteisöön kuulumisen tunteeseen. Seura kouluttaa itse aktiivisesti omia valmentajiaan ja luo valmentajapolkua Liiga-Pelicansin kanssa, yhteistyössä vahvan asiantuntijaverkoston tukemana. Toimimme myös yhteistyössä mm. Suomen Jääkiekkoliiton, Suomen Urheiluopiston ja Liikuntakeskus Pajulahden sekä Päijät-Hämeen Urheiluakatemian ja Salpausselän urheiluyläkoulun kanssa.​ Etsimme jatkuvasti uusia innokkaita valmentajia kilpa- ja harrastejoukkueisiin sekä Kiekkokouluihin.

Toimijaksi?
Pelicans-yhteisö tarjoaa monia mahdollisuuksia olla mukana toiminnassa. Valmentajien lisäksi joukkueissa tarvitaan joukkueenjohtajia, huoltajia, rahastonhoitajia, toimitsijoita, tiedottajia ja talkooväkeä moniin erilaisiin toimintoihin. Jos jokin homma kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä.

Seuran jäseneksi?
Seuran jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua seuran toimintaan ja tapahtumiin sekä mahdollisuus vaikuttaa seuratoimintaan vuosikokouksissa. Lisäksi saat jäsenetuina alennuksia seuran yhteistyökumppaneilta.

Jos pelaaminen tai jokin muu toimi seurassa kiinnostaa, niin täytä alla oleva lomake ja me otamme sinuun yhteyttä.