Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Pelicans tyttökiekkokouluun.

Su 7.4 Isku Areena klo 11:00 - 11:50
Su 14.4 RTK Areena klo 11:00 - 11:50
Su 21.4 Isku Areena klo 11:00 - 11:50

Tyttökiekkokoulu on tarkoitettu kaikille tytöille ja on ilmainen. Tyttökiekkokoulussa voit kokeilla maksuttomasti jääkiekkoa harrastuksena.

Tyttökiekkokoulu järjestetään yhdessä Pelicansin naisjoukkueen kanssa.

Tervetuloa mukaan ja kokeilemaan onko jääkiekko teidän juttunne!

Lisätietoa antaa:
Jani Rantanen
jani.rantanen@juniorpelicans.fi
040 554 5430

 Lomake sulkeutuu 30.04.2024 23.55
Tällä lomakkeella ilmoittaudut Jääkiekkoilijan kesäleirille. Lisätiedot toiminnasta www.juniorpelicans.fi/seura/49/kiekkoleirit
 Lomake sulkeutuu 30.04.2024 23.55
 Paikkoja 56
Tällä lomakkeella ilmoittaudut U13-14 peli- ja luisteluleirille. Lisätiedot toiminnasta www.juniorpelicans.fi/seura/49/kiekkoleirit
 
HUOM:  Ikäluokat ovat kauden 2024-25, eli U13 (s. 2012) ja U14 (s. 2011).

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan vuonna 2017 -syntyneiden U8 joukkuetoimintaan kaudelle 2024 - 2025.

Toiminta alkaa elokuussa ja ilmoittautuneille tulee sähköpostia joukkuetoiminnan aloituksesta touko - kesäkuun aikana.

Lisätietoa antaa:
Ville Ahvenainen
ville.ahvenainen@juniorpelicans.fi
044 082 1995

JuniorPelicans on 1300 harrastajan ja satojen vapaaehtoisten päijäthämäläinen yhteisö. Suomen toiseksi suurin jääkiekkoseura, Euroopan paras junioriseura 2022 (EHC-palkinto) ja Vuoden urheiluseura 2022 Päijät-Hämeessä.
 
Seuran vahvuuksiin kuuluvat osaavat resurssit, sitoutunut ja kokenut henkilöstö kentällä sekä toimistolla. Seuran organisaatiorakenne antaa tuen ja kehittymisen mahdollisuuden jokaiselle yksilölle ja joukkueelle.
 
Haluatko mukaan Pelicans yhteisöön?
 
Pelaajaksi?
Pelicans tarjoaa pelaajilleen koko Päijät-Hämeen alueella pelaajapolun, joka mahdollistaa kilpa- ja harrastustoiminnan lapsesta aikuisikään asti. Jääkiekon harrastamisen voi aloittaa jo 4-vuotiaana seuramme kiekkokouluissa. Joukkuetoiminta alkaa 7-vuotiaana ja seurassamme voit harrastaa kiekkoa aikuisikään asti, joko edustusjoukkuetasolla tai Easy Hockey harrastejoukkueissa. "Myöhäisheränneille" miehille on tarjolla Kunnon Äijät -harrasteryhmä ja naisille Mailamimmit -harrastejoukkue.
 
Valmentajaksi?
Valmentaminen on mielenkiintoista ja tärkeää työtä. Valmentajana pääset vaikuttamaan mm. urheilijan kasvuun ja kehittymiseen, lajiosaamiseen sekä itsensä kehittämisen taitoihin ja yhteisöön kuulumisen tunteeseen. Seura kouluttaa itse aktiivisesti omia valmentajiaan ja luo valmentajapolkua Liiga-Pelicansin kanssa, yhteistyössä vahvan asiantuntijaverkoston tukemana. Toimimme yhteistyössä mm. Suomen Jääkiekkoliiton, Suomen Urheiluopiston, Liikuntakeskus Pajulahden, Päijät-Hämeen Urheiluakatemian, Lyseon urheilulukion, Salpauksen urheiluamiksen, Salpausselän urheiluyläkoulun ja Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilun kanssa.​ Etsimme jatkuvasti uusia innokkaita valmentajia kilpa- ja harrastejoukkueisiin sekä Kiekkokouluihin.
 
Toimijaksi?
Pelicans-yhteisö tarjoaa monia mahdollisuuksia olla mukana toiminnassa. Valmentajien lisäksi joukkueissa tarvitaan joukkueenjohtajia, huoltajia, rahastonhoitajia, toimitsijoita, tiedottajia ja talkooväkeä moniin erilaisiin toimintoihin. Jos jokin homma kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä.
 
Seuran jäseneksi?
Seuran jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua seuran toimintaan ja tapahtumiin sekä mahdollisuus vaikuttaa seuratoimintaan vuosikokouksissa. Lisäksi saat jäsenetuina alennuksia seuran yhteistyökumppaneilta.
 
Jos pelaaminen tai jokin muu toimi seurassa kiinnostaa, niin täytä alla oleva lomake ja me otamme sinuun yhteyttä.

JuniorPelicansin pelaajat voivat hakea avustusta kausimaksuihin tai seuran järjestämien leirien maksuihin seuran tukirahastosta.

Avustuksia voi hakea koko kauden ajan. Hakemukset käsitellään neljä (4) kertaa kaudessa, touko-, elo-, marras- ja helmikuun päätteeksi. Päätöksistä tiedotetaan hakijaa henkilökohtaisesti. Myönnettävä avustusmäärä on enintään kahden kuukauden kausimaksu tai puolet leirimaksusta.

Tuen saamisen edellytyksenä on, että hakijalla on kaikki maksuvelvoitteet joukkuetta ja seuraa kohti hoidettu.

JuniorPelicans haluaa kehittää toimintaansa ja kuunnella aktiivisesti jäsenistöään.

Voit antaa seuralle palautetta tällä lomakkeella. Halutessasi voit lähettää palautetta myös sähköpostilla osoitteeseen toimisto@juniorpelicans.fi

Palautteesi on meille arvokasta, kiitos!

Junior-Pelicans ry

Svinhufvudinkatu 29, 15110 Lahti

044 255 1975 toimisto@juniorpelicans.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 9-15