JuniorPelicans jäsenedut kaudella 2024-25:

Team Sportia Hockey Lahti alennukset

  • CCM tuotteista 10 % alennus
  • muista tuotteista 5 %
  • alennukset eivät koske poistotuotteita

Pelicans Store

  • 10 % alennus seuran jäsenille (pelaajat, toimihenkilöt, muut jäsenet)

Junior Lämäri RTK Areenalla


Jäsenkortti

Jäsenkortti löytyy Jopox mobiilisovelluksen valikosta "Jäsenkortti", se näkyy seuran ja joukkueiden toimihenkilöillä (valmentaja, jojo, huoltaja, rahastonhoitaja) sekä pelaajilla. Vanhemmilla näkyy kaikkien omien lasten jäsenkortit. Jäsenkorttia näyttämällä pääset hyötymään mm. seuran jäseneduista. Lisätiedot mobiilisovelluksesta https://jopox.fi/ominaisuudet/mobiilisovellus/

Jopox mobiilisovellus

Vanhan Jopox sovellusversion käyttö päättyy lopullisesti 30.11.2023. Tämän jälkeen vanha sovellus ei enää toimi. Voitte halutessanne ottaa käyttöön uuden päivitetyn Jopox+ sovelluksen, jonka voitte ladata Google play kaupasta tai Apple Storesta. Ohjeet käyttöönottoon ja seura-avaimen luomiseen Jopox+käyttöönottotiedote_2023.pdf


Hyvä JuniorPelicansin ystävä, liity seuran jäseneksi!

Toivomme sinun liittyvän seuramme jäseneksi ilmoittamalla tietosi seuran toimistolle ja maksamalla seuran jäsenmaksun. Jäsenmaksu on kalenterivuosittainen, eli olet oikeutettu jäsenetuihin sille vuodelle jolla maksu on maksettu. Pelaajat ovat seuran jäseniä maksettuaan kausi- tai toimintamaksua joukkueelle. Tämä maksu sisältää seuran jäsenmaksun.

Meille seurana on hyötyä myös aikuisjäsenten määrästä, kun haemme erilaisia tukia kaupungilta ja eri liikuntajärjestöiltä. Sinulle etuna on mahdollisuus osallistua seuran toimintaan ja tapahtumiin sekä mahdollisuus vaikuttaa seuratoimintaan vuosikokouksissa. Lisäksi saat jäsenetuina alennuksia seuran yhteistyökumppaneilta.

Ilmoita nimesi, kotipaikkakuntasi ja yhteystietosi (puh.nro, sähköposti) osoitteeseen toimisto(at)juniorpelicans.fi ja maksa jäsenmaksu seuran tilille FI20 5612 1120 5238 70. Maksaessa lisää "Viestit" kohtaan jäsenmaksun maksajan eli jäsenen nimi.

Jäsenmaksut 2024

  • Juniorijäsen alle 18-vuotta 30 €
  • Aikuisjäsen 30 €
  • Kannatusjäsen (henkilö) 50 €
  • Kannatusjäsen (yritys) 200 €
  • Ainaisjäsen 200 €

Kiitos!

Junior-Pelicans ry

Svinhufvudinkatu 29, 15110 Lahti

044 255 1975 toimisto@juniorpelicans.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 9-15