Kauden 2021 - 2022 tiedot päivitetään lähiaikoina.

Jos sinulla on kysyttävää ensitalven toiminnasta ole yhteydessä Jani Rantaseen, 040 554 5430 tai jani.rantanen@juniorpelicans.fi

KIEKKOKOULUN TOIMINTA HOLLOLA
(jäävuorot kevätkaudella 2021 ke 6.1.2021 - la 27.3.2021)

Tämä on ensimmäinen askel Pelicansin pelaajapolulla Hollolassa. Kiekkokoulussa tutustutaan jäähän, opetellaan kaatumaan, nousemaan ylös ja luistelemaan erilaisten pelien ja leikkien kautta. Kun luistimilla on opittu pysymään pystyssä, tutustutaan myös peliin nimeltä jääkiekko ja otetaan mailat sekä kiekot mukaan.

Lapset jaetaan tarvittaessa kahteen eri ryhmään taitotasojen mukaan. Toisessa ryhmässä on edistyneemmät ja toisessa aloittelevat. Aloittelevien ryhmään voi tulla myös vanhemmat mukaan jäälle. Taitojen kehittyessä on mahdollista siirtyä edistyneempien ryhmään.

Hollolan ryhmät käyvät kaksi kertaa viikossa jäällä. keskiviikkoisin on kiekkokoulu, jossa opetellaan luistelua ja lajitaitoja erilaisten pelien, kisojen ja leikkien kautta. lauantaisin on pelijää, jossa keskitytään pelaamaan. Lauantain vuorolla aloittelevien ryhmä voi tulla jäälle vanhempien kanssa hiomaan keskiviikkoisin opeteltuja taitoja. Tälle ryhmälle on varattu kaukalon toinen pääty käyttöön ja toisessa päädyssä edistyneempien ryhmä pelaa erilaisia jääkiekon pelimuotoja. Suositusikäluokat 2016 - 2013 syntyneet.

Jäävuorot keskiviikkoisin 17:30 - 18:20 ja lauantaisin klo 9:30 - 10:20 (pelijää)
Ilmoittaudu tästä