KIEKKOKOULUN TOIMINTA HOLLOLA
90 € syyskausi ja 90 € kevätkausi, laskutetaan syyskuussa ja tammikuussa
(jäävuorot syyskaudella 2021 su 12.9.2021 - su 19.12.2021)

Hollolan kiekkokoulu alkaa sunnuntaina 12.9.

Tämä on ensimmäinen askel Pelicansin pelaajapolulla Hollolassa. Kiekkokoulussa tutustutaan jäähän, opetellaan kaatumaan, nousemaan ylös ja luistelemaan erilaisten pelien ja leikkien kautta. Kun luistimilla on opittu pysymään pystyssä, tutustutaan myös peliin nimeltä jääkiekko ja otetaan mailat sekä kiekot mukaan.

Lapset jaetaan tarvittaessa kahteen eri ryhmään taitotasojen mukaan. Toisessa ryhmässä on edistyneemmät ja toisessa aloittelevat. Aloittelevien ryhmään voi tulla myös vanhemmat mukaan jäälle. Taitojen kehittyessä on mahdollista siirtyä edistyneempien ryhmään.

Hollolan ryhmät käyvät kaksi kertaa viikossa jäällä. Torstaisin on kiekkokoulu, jossa opetellaan luistelua ja lajitaitoja erilaisten pelien, kisojen ja leikkien kautta. Sunnuntaisin on pelijää, jossa keskitytään pelaamaan. Sunnuntain vuorolla aloittelevien ryhmä voi tulla jäälle vanhempien kanssa hiomaan torstaisin opeteltuja taitoja. Tälle ryhmälle on varattu kaukalon toinen pääty käyttöön ja toisessa päädyssä edistyneempien ryhmä pelaa erilaisia jääkiekon pelimuotoja. Suositusikäluokat 2017 - 2014 syntyneet.

Jäävuorot torstaisin 18:00 - 18:50 ja sunnuntaisin klo 15:30 - 16:20 (pelijää)
Ilmoittaudu tästä: https://www.juniorpelicans.fi/lomakkeet/2275/ilmoi...