TERVETULOA PEKKO PELIKAANIN LEIJONA-KIEKKOKOULUUN
Syyskausi 95 €. Syyskauden toiminta 15.9. - 15.12.2024

Ilmoittautuminen kaudelle 2024 - 2025 on avattu. Lue infoteksti ja ilmoittaudu mukaan.Luistelua, leikkejä, kisoja, pelailua, kavereita, kompastumisia, onnistumisia ja kaikkea kivaa mikä liittyy lasten jääliikuntaan. Kiekkokoulussa opetellaan luistelemaan, leikitään, kisaillaan, pelataan ja lisäksi opitaan muita tärkeitä taitoja kuten toimimaan ryhmässä. Pelicansin LEIJONA-kiekkokoulu on osa Suomen Jääkiekkoliiton Leijona-perhettä ja on tarkoitettu 4-7 -vuotiaille pojille ja tytöille.

Uusia harrastajia otetaan mukaan koko kauden ajan. Kaksi viikkoa voi kokeilla maksutta. Katso tarkemmat ajat kaikkien kiekkokoulujen omilta info-sivuilta.

Kiekkokoulun hinta kaudella 2024-25 on joka paikkakunnalla 95 € syyskausi ja 95 € kevätkausi. Myöhemmin aloittaneille soviteltu kausimaksu. Tarkemmat tiedot, jäävuorot ja aloitukset löydät allaolevasta listasta klikkaamalla paikkakunnan nimeä.

Kiekkokoulu Lahti
Kiekkokoulu Heinola
Kiekkokoulu Hollola
Kiekkokoulu Nastola

KAUSIMAKSU SISÄLTÄÄ

  • Jääharjoittelun valitsemanne kiekkokoulun kotihallissa
  • Kiekkokouluturnauksen ja turnausmitalin
  • Ohjauksen ja vakuutuksen
  • Pelipaidan lainaksi
  • Vakuutuksen, tulee voimaan kun kausimaksun I-erä on maksettu!
  • Pelipaidat kerätään pois kauden jälkeen! Jos lopetat kesken kauden, niin muista palauttaa pelipaita seuran toimistolle!

Etsimme kiekkokouluille tukijoita kausimaksujen pienentämiseen. Jos olet kiinnostunut tai tiedät jonkun joka olisi, niin ole yhteydessä harrastevastaavaan, Jani Rantanen 040 554 5430 jani.rantanen(at)juniorpelicans.fi.

VARUSTEET

Kiekkokoulussa vähimmäisvarustus on luistimet, verkollinen kypärä, kaulasuoja, hanskat ja maila, muut varusteet oman harkinnan mukaan. Suosituksena mahdollisuuksien mukaan housut, polvisuojat ja kyynärsuojat. Lapsi ja vanhempi -ryhmässä myös vanhemmalla on oltava kypärä! Kypärään merkitään teipillä lapsen etunimi tunnistamisen helpottamiseksi. Seuran nettisivuilta löytyy varusteopas. Team Sportiasta saat alennusta CCM jääkiekkovarusteista 10 % sekä muista tuotteista 5 % alennuksen (alennus ei koske poistotuotteita)!

TIEDOTUS

Tietoa toiminnasta ja tapahtumista saat ohjaajilta, seuran nettisivuilta, somekanavista ja toimistolta.

  • Jos olet kiinnostunut ohjaajana toimimisesta, niin ota rohkeasti yhteyttä.
  • Järjestämme koulutuksen ja mahdollisuuden liittyä mukaan junioritoimintaan.

Ilmoittaudu kiekkokouluun tästä linkistä

Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot: Jani Rantanen 040 554 5430 jani.rantanen(at)juniorpelicans.fi

Kiekkokoulun pääyhteistyökumppanina toimii


Junior-Pelicans ry

Svinhufvudinkatu 29, 15110 Lahti

044 255 1975 toimisto@juniorpelicans.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 9-15