TERVETULOA PEKKO PELIKAANIN LEIJONA-KIEKKOKOULUUN
Kiekkokoulut jatkuvat taas syksyllä 2023, ilmoittautuminen kaudelle 2023 - 2024 on avattu.


Luistelua, leikkejä, kisoja, pelailua, kavereita, kompastumisia, onnistumisia ja kaikkea kivaa mikä liittyy lasten jääliikuntaan. Kiekkokoulussa opetellaan luistelemaan, leikitään, kisaillaan, pelataan ja lisäksi opitaan muita tärkeitä taitoja kuten toimimaan ryhmässä. Pelicansin LEIJONA-kiekkokoulu on osa Suomen Jääkiekkoliiton Leijona-perhettä ja on tarkoitettu 4-7 -vuotiaille pojille ja tytöille. Vuonna 2016 syntyneet jotka ovat jo olleet toiminnassa mukana, tai osaavat jo sujuvasti luistella, ilmoittautuvat ensisijaisesti Pelicans U8 joukkueeseen tästä linkistä.

Kiekkokoulun ilmoittautuminen syyskaudelle 2023 avataaan toukokuussa ja jääharjoittelu käynnistyy syyskuussa. Uusia harrastajia otetaan mukaan koko kauden ajan. Kaksi viikkoa voi kokeilla maksutta. Katso tarkemmat ajat kaikkien kiekkokoulujen omilta info-sivuilta.

Kiekkokoulun hinta kaudella 2023-24 on joka paikkakunnalla 95 € syyskausi ja 95 € kevätkausi. Myöhemmin aloittaneille soviteltu kausimaksu. Tarkemmat tiedot, jäävuorot ja aloitukset löydät allaolevasta listasta klikkaamalla paikkakunnan nimeä.

Kiekkokoulu Lahti (syyskausi 2023 alkaa su 10.9)
Kiekkokoulu Heinola (kevätkausi 2023 alkaa su 10.9)
Kiekkokoulu Hollola (kevätkausi 2023 alkaa su 10.9)
Kiekkokoulu Nastola (kevätkausi 2023 alkaa ke 13.9)
Kiekkokoulu Vääksy (kevätkausi 2023 alkaa ma 11.9)

KAUSIMAKSU SISÄLTÄÄ

  • Jääharjoittelun valitsemanne kiekkokoulun kotihallissa
  • Kiekkokouluturnauksen ja turnausmitalin
  • Ohjauksen ja vakuutuksen
  • Pelipaidan lainaksi
  • Vakuutus tulee voimaan kun kausimaksun I-erä on maksettu!
  • Pelipaidat kerätään pois kauden jälkeen! Jos lopetat kesken kauden, niin muista palauttaa pelipaita seuran toimistolle!

Etsimme kiekkokouluille tukijoita kausimaksujen pienentämiseen. Jos olet kiinnostunut tai tiedät jonkun joka olisi, niin ole yhteydessä harrastevastaavaan, Jani Rantanen 040 554 5430 jani.rantanen(at)juniorpelicans.fi.

VARUSTEET

Kiekkokoulussa vähimmäisvarustus on luistimet, verkollinen kypärä, kaulasuoja, hanskat ja maila, muut varusteet oman harkinnan mukaan. Suosituksena mahdollisuuksien mukaan housut, polvisuojat ja kyynärsuojat. Lapsi ja vanhempi -ryhmässä myös vanhemmalla on oltava kypärä! Kypärään merkitään teipillä lapsen etunimi tunnistamisen helpottamiseksi. Seuran nettisivuilta löytyy varusteopas. Team Sportiasta saat alennusta CCM jääkiekkovarusteista 10 % sekä muista tuotteista 5 % alennuksen (alennus ei koske poistotuotteita)!

TIEDOTUS

Tietoa toiminnasta ja tapahtumista saat ohjaajilta, seuran nettisivuilta, somekanavista ja toimistolta.

  • Jos olet kiinnostunut ohjaajana toimimisesta, niin ota rohkeasti yhteyttä.
  • Järjestämme koulutuksen ja mahdollisuuden liittyä mukaan junioritoimintaan.

Ilmoittaudu kiekkokouluun tästä linkistä

Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot: Jani Rantanen 040 554 5430 jani.rantanen(at)juniorpelicans.fi

Kiekkokoulun pääyhteistyökumppanina toimii