TERVETULOA PELICANS-KIEKKOKOULUUN

Luistelua, leikkejä, kisoja, pelailua, kavereita, kompastumisia, onnistumisia ja kaikkea kivaa mikä liittyy lasten jääliikuntaan. Pelicansin LEIJONA-kiekkokoulu on osa Suomen Jääkiekkoliiton Leijona-perhettä ja on tarkoitettu 4-7 -vuotiaille pojille ja tytöille. Kiekkokoulussa opetellaan luistelemaan, leikitään, kisaillaan, pelataan ja lisäksi opitaan muita tärkeitä taitoja kuten toimimaan ryhmässä.

Kiekkokoulun ilmoittautuminen on avattu ja jääharjoittelu käynnistyy syyskuussa. Harjoitukset syyskuun puolestavälistä maaliskuun loppuun. Kiekkokoulujen kauden päätösturnaukset joka paikkakunnalla pelataan joulu- ja maaliskuussa. Uusia harrastajia otetaan mukaan koko kauden ajan.

Kiekkokoulujen hinta on joka paikkakunnalla 90 € syyskausi ja 90 € kevätkausi. Pelicans SB:n harrastekerhotoimintaan osallistuville 10 € alennus kausimaksusta. Myöhemmin aloittaneille soviteltu kausimaksu. Tarkemmat tiedot, jäävuorot ja aloitukset löydät allaolevasta listasta klikkaamalla paikkakunnan nimeä.

Kiekkokoulu Lahti
Kiekkokoulu Heinola
Kiekkokoulu Hollola
Kiekkokoulu Nastola
Kiekkokoulu Vääksy
Tyttökiekkokoulu

KAUSIMAKSU SISÄLTÄÄ

  • Jääharjoittelun valitsemanne kiekkokoulun kotihallissa
  • Kiekkokouluturnauksen ja turnausmitalin
  • Ohjauksen ja vakuutuksen
  • Pelipaidan lainaksi
  • Vakuutus tulee voimaan, kun kausimaksun I-erä on maksettu!
  • Pelipaidat kerätään pois kauden jälkeen! Jos lopetat kesken kauden, niin muista palauttaa pelipaita seuran toimistolle!

Etsimme kiekkokouluille tukijoita kausimaksujen pienentämiseen. Jos olet kiinnostunut tai tiedät jonkun joka olisi, niin ole yhteydessä harrastevastaava Jani Rantaseen, GSM 040 554 5430 tai email jani.rantanen(at)juniorpelicans.fi

VARUSTEET

Kiekkokoulussa vähimmäisvarustus on luistimet, verkollinen kypärä, kaulasuoja, hanskat ja maila, muut varusteet oman harkinnan mukaan. Luistelu- ja tekniikkakoulu ryhmissä suositellaan lisäksi ainakin housut, polvisuojat ja kyynärsuojat. Lapsi ja vanhempi -ryhmässä myös vanhemmalla on oltava kypärä! Kypärään merkitään teipillä lapsen etunimi tunnistamisen helpottamiseksi. Seuran nettisivuilta löytyy varusteopas. Team Sportiasta saat alennusta CCM jääkiekkovarusteista 10 % sekä muista tuotteista 5 % alennuksen (alennus ei koske poistotuotteita)!

TIEDOTUS

Tietoa toiminnasta ja tapahtumista saat ohjaajilta, seuran nettisivuilta, somekanavista ja toimistolta.

  • Jos olet kiinnostunut ohjaajana toimimisesta, niin ota rohkeasti yhteyttä.
  • Järjestämme koulutuksen ja mahdollisuuden liittyä mukaan junioritoimintaan.

Ilmoittaudu kiekkokouluun tästä linkistä: https://www.juniorpelicans.fi/lomakkeet/2275/ilmoi...

Ilmoittaudu extrapelivuorolle tästä linkistä (Tekniikkakoululaiset): https://www.juniorpelicans.fi/lomakkeet/2341/ilmoittaudu-extrapelivuorolle

Tervetuloa mukaan toimintaan.

Lisätiedot: Jani Rantanen 040 554 5430 jani.rantanen(at)juniorpelicans.fi