KIEKKOKOULUN TOIMINTA LAHTI
Syyskausi 95 € ja kevätkausi 95 €. Syyskauden toiminta 10.9. - 17.12.2023

Lahden kiekkokoululaiset jaetaan kolmeen eri ryhmään taitotasojen mukaan.

Lapsi/vanhempi:
Tämä on ensimmäinen askel Pelicansin pelaajapolulla. Ryhmässä tutustutaan jäähän, opetellaan turvallisesti kaatumaan ja nousemaan jäästä ylös sekä harjoitellaan luistelun alkeita erilaisten leikkien ja harjoitteiden kautta. Kun luistimilla on opittu pysymään pystyssä tutustutaan hieman myös peliin nimeltä jääkiekko ja otetaan mailat sekä kiekot mukaan. Tähän ryhmään tultaessa ei tarvitse vielä osata luistella tai tulla toimeen yksin jäällä. Lapsi/vanhempi ryhmässä lapsen on turvallista aloittaa jääurheilu yhdessä vanhemman kanssa. Taitojen kehittyessä on mahdollista siirtyä vaikka kesken kauden Luistelun ABC-ryhmään. Jäällä pitää olla lapsen kanssa joku tukihenkilö (isä, äiti, mummo, pappa, sisko, veli tai joku muu) Taitotasona on aloittavat ja ikäluokka 2019 syntyneet ja nuoremmat.

Jäävuoro sunnuntaisin Sol Areenalla kaukalo 1, klo 10.00-10.50.
Ilmoittaudu tästä:

Luistelun ABC
Kiekkokoulun toinen vuosikurssi jatkaa siitä mihin Lapsi/vanhempi harjoittelussa päästiin. Pääpainona luistelun alkeet erilaisten leikkien, harjoitteiden ja pelien kautta, kuitenkin siten, että mailat ja kiekot tulevat kuvioon mukaan hieman enemmän. Tässä ryhmässä lapset toimivat jo itsenäisesti jäällä ja vanhemmat seuraavat harjoituksia katsomosta. Taitotasona aloittavat ja vaatimuksena on pystyä itsenäisesti luistelemaan ja toimimaan jäällä. Luistelun ABC on tarkoitettu vuonna 2018 syntyneille.

Jäävuoro sunnuntaisin Sol Areenalla kaukalo 2, klo 10.30-11.20.
Ilmoittaudu tästä:

Jääkiekon ABC
Kolmantena vuonna siirrytään yhä enemmän jääkiekon pariin. Pääpaino on luistelun ja kiekonhalinnan opettelussa erilaisten leikkien, harjoitteiden ja pelien kautta. Mukaan otetaan mailat ja kiekot heti kauden alusta ja peleihin ja leikkeihin sisällytetään jääkiekon lajitaitoja. Jääkiekon ABC on tarkoitettu 2017 syntyneille.

Jäävuoro sunnutaisin Sol Areenalla kaukalo 1, klo 11.00-11.50.
Ilmoittaudu tästä: