KIEKKOKOULUN TOIMINTA LAHTI
Hinta 90 € syyskausi ja 90 € kevätkausi
Syyskausi alkaa 11.9.2022

Lahden kiekkokoululaiset jaetaan neljään eri ryhmään taitotasojen mukaan.

Lapsi/vanhempi:
Tämä on ensimmäinen askel Pelicansin pelaajapolulla. Ryhmässä tutustutaan jäähän, opetellaan kaatumaan ja nousemaan ylös erilaisten leikkien kautta. Kun luistimilla on opittu pysymään pystyssä tutustutaan hieman myös peliin nimeltä jääkiekko ja otetaan mailat sekä kiekot mukaan. Tähän ryhmään tultaessa ei tarvitse vielä osata luistella tai tulla toimeen yksin jäällä. Lapsi/vanhempi ryhmässä lapsen on turvallista aloittaa jääurheilu yhdessä vanhemman kanssa. Taitojen kehittyessä on mahdollista siirtyä vaikka kesken kauden Luistelun ABC-ryhmään. Jäällä pitää olla lapsen kanssa joku tukihenkilö (isä, äiti, mummo, pappa, sisko, veli tai joku muu) Taitotasona on aloittavat ja ikäluokka 2017 syntyneet ja nuoremmat.

Jäävuoro sunnuntaisin Sol Areenalla kaukalo 1, klo 10:00 - 10:50
Ilmoittaudu tästä: https://www.juniorpelicans.fi/lomakkeet/3607/ilmoi...

Luistelun ABC
Kiekkokoulun toinen vuosikurssi jatkaa siitä mihin Lapsi/vanhempi harjoittelussa päästiin. Pääpainona edelleen jäähän tutustuminen ja luistelun alkeet erilaisten leikkien ja pelien kautta. Kuitenkin siten, että mailat ja kiekot tulevat kuvioon mukaan hieman enemmän. Tässä ryhmässä lapset toimivat jo itsenäisesti jäällä ja vanhemmat seuraavat harjoituksia katsomosta. Taitotasona aloittavat ja vaatimuksena on pystyä itsenäisesti luistelemaan ja toimimaan jäällä. Taitojen kehittyessä on mahdollisuus siirtyä Jääkiekon ABC-ryhmään vaikka kesken kauden tai vastaavasti jos itsenäinen toiminta jäällä ei ole vielä ajankohtaista, voi siirtyä takaisin lapsi/vanhempi ryhmään. Luistelun ABC on tarkoitettu vuonna 2016 syntyneille.

Jäävuoro sunnuntaisin Sol Areenalla kaukalo 2, klo 10:30 - 11:20
Ilmoittaudu tästä: https://www.juniorpelicans.fi/lomakkeet/3607/ilmoittaudu-kiekkokoulu

Jääkiekon ABC
Kolmantena vuonna siirrytään yhä enemmän jääkiekon pariin. Pääpaino edelleen luistelun opettelussa erilaisten leikkien ja pelien kautta. Mukaan otetaan mailat ja kiekot heti kauden alusta ja peleihin ja leikkeihin sisällytetään jääkiekon lajitaitoja. Taitotasojen kehittyessä voi siirtyä Tekniikkakoulu-ryhmään vaikka kesken kauden tai vastaavasti jos tuntuu, että perusluistelu tarvitsee vielä harjoitusta, voi siirtyä takaisin Luistelun ABC-ryhmään. Siirtyminen sovitaan erikseen ohjaajien kanssa. Jääkiekon ABC on tarkoitettu 2015 syntyneille.

Jäävuoro sunnutaisin Sol Areenalla kaukalo 1, klo 11:00 - 11:50
Ilmoittaudu tästä: https://www.juniorpelicans.fi/lomakkeet/3607/ilmoittaudu-kiekkokoulu

Tekniikkakoulu
Tekniikkakoulu on viimeinen vuosi ennen joukkuetoimintaan siirtymistä. Tekniikkakoulussa hiotaan jo opittuja luistelutaitoja yhä paremmiksi ja opetellaan mailan sekä kiekon käsittelyä ja muita jääkiekon lajitaitoja. Tarkoituksena on, että tekniikkakoulun jälkeen lapsi on halutessaan valmis siirtymään joukkuetoimintaan. Tekniikkakoululaiset osallistuvat myös muiden Päijät-Hämeen kiekkokoulujen turnauksiin. Ikäluokka vuonna 2014 syntyneet.

Jäävuoro sunnuntaisin Sol Areenalla kaukalo 2 klo 11:30-12:20 ja extrapelivuoro (erillinen ilmoittautuminen) torstaisin 13.1.2022 alkaen Sol-areenalla kaukalo 1, klo 17:30-18:20
Ilmoittaudu tästä: https://www.juniorpelicans.fi/lomakkeet/3607/ilmoittaudu-kiekkokoulu