JuniorPelicans on Tähtiseura

Suomalainen urheilu loistaa Tähtiseuroissa

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Ohjelman avulla jokainen seura voi ottaa omia edistysaskeleita menestyäkseen nyt ja tulevaisuudessa. Tähtiseura-ohjelman laatutekijät täyttävät seurat tunnistaa Tähtimerkistä.

Tähtimerkki on lupaus laadusta. Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan vastuullisesti, kuunnellaan ja kannustetaan osallistujia, reagoidaan ympärillä tapahtuviin muutoksiin, toimitaan modernisti ja vaikutetaan toimintaympäristöön. Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan kohti omia tavoitteitaan ja kehittyä.


JuniorPelicans päätti lähteä mukaan Tähtiseura-hankkeeseen vuoden 2021 alkupuolella. Laatuohjelman mukaista kehittämistyötä tehtiin tiiviisti keväällä ja syksyllä 2021. Seuran auditoinnin aika koitti marraskuussa ja marraskuun lopulla 2021 saimme tiedon, että JuniorPelicansille on myönnetty Tähtiseura-tunnustus. Tähtimerkki luovutettiin seuralle Jääkiekkoliiton toimesta 16.3.2022 pidetyssä juhlatilaisuudessa.


Seuran kehittäminen ei suinkaan jäänyt tähän vaan Tähtiseura-ohjelman mukaisesti seuran kehityskohteita viedään eteenpäin tasaisen varmasti, lapsia ja nuoria liikuttaen, kilpaurheilu mahdollisuus tarjoten, vastuullisesti toimien, osallistujia kannustaen ja kuunnellen, modernisti ja ympäristöystävällisesti toimien!


Pelicansissa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan kohti omia tavoitteitaan ja kehittyä!

Junior-Pelicans ry

Svinhufvudinkatu 29, 15110 Lahti

044 255 1975 toimisto@juniorpelicans.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 9-15