JuniorPelicans toivoo, ettei yksikään sen pelaaja joutuisi jättämään jääkiekon harrastusta taloudellisten seikkojen vuoksi. Seuran pelaajat voivat hakea avustusta kausimaksuihin tai seuran järjestämien leirien maksuihin seuran tukirahastosta.

Avustusta voi hakea koko kauden ajan ja hakemukset käsitellään neljä (4) kertaa kaudessa, touko-, elo-, marras- ja helmikuun päätteeksi. Päätöksistä tiedotetaan hakijaa henkilökohtaisesti. Myönnettävä avustusmäärä on enintään kahden kuukauden kausimaksu, Kiekkokoululaisilla syksy/kevät kausimaksu tai puolet leirimaksusta. Tuen saamisen edellytyksenä on, että hakijalla on kaikki maksuvelvoitteet joukkuetta ja seuraa kohti hoidettu.

Tukihakemus lomakkeeseen pääset tästä linkistä.


JUNIORPELICANS TUKIRAHASTO – SÄÄNNÖT

1. Rahaston tarkoitus
Rahaston tarkoitus on tukea JuniorPelicansin pelaajia, joiden perheillä on vaikeuksia suoriutua kausimaksuista. Lisäksi rahastosta voidaan myöntää tukea seuran, Jääkiekkoliiton tai muun vastaavan organisaation järjestämien leirien tai vastaavien tapahtumien maksuihin.

2. Avustuksen hakeminen
Avustusta voivat hakea kaikki JuniorPelicansin joukkueisiin kuuluvat pelaajat. Haku on avoinna ympäri vuoden. Haku tapahtuu täyttämällä seuran nettisivuilla oleva lomake tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla seuran toiminnanjohtajalle.

Hakemuksen täyttää pelaajan huoltaja (vanhempi) tai pelaaja itse, jos kyseessä on täysi-ikäinen pelaaja. Avustuksia myönnettäessä etusijalla ovat taloudelliset ja sosiaaliset perusteet, mm. perheen työttömyys, sairaudet, lasten runsaslukuisuus tai muut toimeentuloon vaikuttavat syyt. Hakemukseen tulee merkitä seuraavat tiedot:

  • pelaajan nimi ja joukkue
  • huoltajan (vanhemman) nimi ja yhteystiedot (sähköposti)
  • onko saanut avustusta joltain toiselta taholta kuluneella kaudella
  • perustelu avustuksen tarpeesta

3. Hakemusten käsittely
Hakemukset käsittelee ohjausryhmä, johon kuuluu seuran puheenjohtaja, toiminnanjohtaja ja ko. ikäluokan valmennusvastaava. Hakemukset käsitellään neljä (4) kertaa kaudessa, touko-, elo-, marras- ja helmikuun päätteeksi. Päätöksistä tiedotetaan hakijaa henkilökohtaisesti. Kausimaksu avustus maksetaan tukea saaneen pelaajan joukkueen tilille ja pelaaja voi vähentää tuen seuraavista kausimaksuistaan. Leiri tai vastaavissa tapahtumissa maksu suoritetaan pelaajalle (vanhempi) tai maksu hoidetaan suoraan rahastosta.

4. Rahaston hoito
Rahasto on perustettu vuonna 2019. Rahaston perustajajäseniä ovat: Kuntokeskus K&M, Suomen Projektori, Rakennusliike Pekka Sipilä, Bermanto ja Pertti Heikkisen valmennettavat.

Rahaston varat sijoitetaan omalle tililleen (seuran tili). Seura on sitoutunut kartoittamaan rahaston varoja vuosittain erikseen kerättävällä summalla. Rahaston kartuttamiseksi voidaan lisäksi järjestää erilaisia kampanjoita ja rahasto voi ottaa vastaan lahjoituksia. Rahaston tukijat saavat näkyvyyttä mm. seuran sivuilla.

5. Muutokset
Muutoksia näihin sääntöihin voi tehdä rahaston ohjausryhmä seuran hallituksen hyväksynnällä. Jos JuniorPelicansin toiminta jostain syystä päättyy tai oleellisesti muuttuu, rahaston varat oh-jataan ensisijaisesti Päijät-Hämeen juniorikiekkoilun tukemiseen.


Mikäli haluat tukea jääkiekon harrastamista ja lahjoittaa seuran rahastoihin, niin ota yhteyttä seuran toiminnanjohtajaan.

Junior-Pelicans ry

Svinhufvudinkatu 29, 15110 Lahti

044 255 1975 toimisto@juniorpelicans.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 9-15