KIEKKOKOULUN TOIMINTA NASTOLA
Jäävuorot tarkentuvat kesäkuun aikana. Toiminta käynnistyy viikolla 37.

Tämä on ensimmäinen askel Pelicansin pelaajapolulla Nastolassa. Kiekkokoulussa tutustutaan jäähän, opetellaan kaatumaan ja nousemaan ylös ja luistelemaan erilaisten pelien ja leikkien kautta. Kun luistimilla on opittu pysymään pystyssä tutustutaan hieman myös peliin nimeltä jääkiekko ja otetaan mailat sekä kiekot mukaan.

Lapset jaetaan tarvittaessa kahteen eri ryhmään taitotasojen mukaan. Toisessa ryhmässä on edistyneemmät ja toisessa aloittelevat. Aloittelevien ryhmään voi tulla myös vanhemmat mukaan jäälle. Taitojen kehittyessä on mahdollista siirtyä edistyneempien ryhmään.

Nastolan ryhmät käyvät kaksi kertaa viikossa jäällä Pajulahdessa. Torstaisin on kiekkokoulu, jossa opetellaan luistelua ja lajitaitoja erilaisten pelien, kisojen ja leikkien kautta. Tiistaisin on pelijää, jossa keskitytään pelaamaan. Tiistain vuorolla aloittelevien ryhmä voi tulla jäälle vanhempien kanssa hiomaan torstaisin opeteltuja taitoja. Tälle ryhmälle on varattu kaukalon toinen pääty käyttöön ja toisessa päädyssä edistyneempien ryhmä pelaa erilaisia jääkiekon pelimuotoja.

Jäävuorot tarkentuu kesäkuun aikana
Ilmoittaudu tästä: https://www.juniorpelicans.fi/lomakkeet/3607/ilmoittaudu-kiekkokoulu