KIEKKOKOULUN TOIMINTA NASTOLA
Kevätkausi alkaa 9.1.2023
Hinta: syyskausi 90 € ja kevätkausi 90 €

Tämä on ensimmäinen askel Pelicansin pelaajapolulla Nastolassa. Kiekkokoulussa tutustutaan jäähän, opetellaan kaatumaan ja nousemaan ylös ja luistelemaan erilaisten pelien ja leikkien kautta. Kun luistimilla on opittu pysymään pystyssä tutustutaan hieman myös peliin nimeltä jääkiekko ja otetaan mailat sekä kiekot mukaan.

Lapset jaetaan tarvittaessa kahteen eri ryhmään taitotasojen mukaan. Toisessa ryhmässä on edistyneemmät ja toisessa aloittelevat. Aloittelevien ryhmään voi tulla myös vanhemmat mukaan jäälle. Taitojen kehittyessä on mahdollista siirtyä edistyneempien ryhmään.

Nastolan ryhmät käyvät kaksi kertaa viikossa jäällä Pajulahdessa. Keskiviikkona on kiekkokoulu, jossa opetellaan luistelua ja lajitaitoja erilaisten pelien, kisojen ja leikkien kautta. Maanantaisin on pelijää, jossa keskitytään pelaamaan. Maanantain vuorolle aloittelevien ryhmä voi tulla jäälle vanhempien kanssa hiomaan keskiviikkona opeteltuja taitoja. Tälle ryhmälle on varattu kaukalon toinen pääty käyttöön ja toisessa päädyssä edistyneempien ryhmä pelaa erilaisia jääkiekon pelimuotoja.

Jäävuorot maanantai klo 17:00 - 17:50 ja keskiviikko klo 18:00 - 18:50
Ilmoittaudu tästä: https://www.juniorpelicans.fi/lomakkeet/3607/ilmoi...