Kauden 2021 - 2022 tiedot päivitetään lähiaikoina.

Jos sinulla on kysyttävää ensitalven toiminnasta ole yhteydessä Jani Rantaseen, 040 554 5430 tai jani.rantanen@juniorpelicans.fi

KIEKKOKOULUN TOIMINTA NASTOLA
(jäävuorot kevätkaudella 2021 ma 4.1.2021 - ke 24.3.2021)

Tämä on ensimmäinen askel Pelicansin pelaajapolulla Nastolassa. Kiekkokoulussa tutustutaan jäähän, opetellaan kaatumaan ja nousemaan ylös ja luistelemaan erilaisten pelien ja leikkien kautta. Kun luistimilla on opittu pysymään pystyssä tutustutaan hieman myös peliin nimeltä jääkiekko ja otetaan mailat sekä kiekot mukaan.

Lapset jaetaan tarvittaessa kahteen eri ryhmään taitotasojen mukaan. Toisessa ryhmässä on edistyneemmät ja toisessa aloittelevat. Aloittelevien ryhmään voi tulla myös vanhemmat mukaan jäälle. Taitojen kehittyessä on mahdollista siirtyä edistyneempien ryhmään.

Nastolan ryhmät käyvät kaksi kertaa viikossa jäällä Pajulahdessa. Keskiviikkoisin on kiekkokoulu, jossa opetellaan luistelua ja lajitaitoja erilaisten pelien, kisojen ja leikkien kautta. Maanantaisin on pelijää, jossa keskitytään pelaamaan. Maanantain vuorolla aloittelevien ryhmä voi tulla jäälle vanhempien kanssa hiomaan maanantaisin opeteltuja taitoja. Tälle ryhmälle on varattu kaukalon toinen pääty käyttöön ja toisessa päädyssä edistyneempien ryhmä pelaa erilaisia jääkiekon pelimuotoja.

Jäävuorot Pajulahdessa maanantaisin klo 17:00 - 17:50 ja keskiviikkoisin 17:00 - 17:50 (pelijää)
Ilmoittaudu tästä