Seurassamme on mukana paljon eri-ikäisiä, näköisiä ja kokoisia lapsia, nuoria ja aikuisia. Pelicans haluaa nostaa esiin toisen arvostamiseen ja toisten kohtelemiseen liittyviä asioita, Kiekkoilija – Reilu Kaveri -toiminnan kautta.

Seurassamme jokainen voi olla oma itsensä, eikä kenenkään tarvitse tuntea pelkoa tai ahdistuneisuutta kiusaamisen takia. REILU KAVERI ei kiusaa, vaan puuttuu kiusaamiseen ja kertoo asiasta. Kiekkoilijat ovat REILUJA KAVEREITA ja esimerkillisiä myös vapaa-ajalla ja koulussa.

Seurassa järjestetään kysely joka kausi, jossa selvitetään ovatko pelaajat mahdollisesti kokeneet epäkohtia toiminnassa. Varhainen puuttuminen, asioiden selvittäminen ja kirjaaminen, sekä toimenpiteistä ja seurannasta sopiminen tulee kiusaamistapauksissa olemaan selkeää ja johdonmukaista.

Mikäli olet kokenut kiusaamista tai muita epäkohtia seuran toiminnassa, ilmoita asiasta aina joukkueen tai seuran toimihenkilölle.

Lisätietoa asiasta seuran valmennusvastaavilta tai toiminnanjohtajalta.

Kunnioita Peliä -vastaava

Urheiluharrastuksesta saa parhaimmillaan iloa, onnistumisia ja hyviä ystäviä! Pelicansissa jokaisen tulee voida olla oma itsensä, eikä kenenkään tarvitse tuntea pelkoa tai ahdistuneisuutta kiusaamisen takia. Seuran toiminnassa tapahtuvaan mahdolliseen häirintään halutaan puuttua matalalla kynnyksellä.

Seuraan on nimetty Kunnioita Peliä -vastaava, jonka ensisijaisena tehtävänä on tukea lasten ja nuorten harrastamista. Tukemista tehdään kouluttamalla, viestimällä ja mahdollisiin epäkohtiin puuttumalla. Vastaava on tukihenkilö, jonka puoleen voi kääntyä, mikäli kokee tulleensa häirityksi joko toisen pelaajan, toimihenkilön tai muun tahon toimesta. Vastaava toimii myös linkkinä seuran ja liiton välillä kaikissa teemaan liittyvissä asioissa.

Kunnioita Peliä -vastaava
Juha Sokka 040 531 5049 juha.sokka(at)gmail.com

Lisätietoa löytyy myös

Junior-Pelicans ry

Svinhufvudinkatu 29, 15110 Lahti

044 255 1975 toimisto@juniorpelicans.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 9-15