JUNIORPELICANS JA TERVEYSTALO YHTEISTYÖSSÄ

JuniorPelicans ja Terveystalo jatkavat menestyksekästä yhteistyötä kausina 2023-2027. Terveystalo toimii yhtenä seuran pääyhteistyökumppanina ja tarjoaa seuran jäsenille ja heidän läheisilleen saumattoman ja kokonaisvaltaisen terveydenhuollon.

Seuran ja Terveystalon yhteisenä tavoitteena on auttaa urheilijoita saavuttamaan tavoitteensa. Seuran jäsenet ja heidän läheisensä saavat Terveystalosta ammattitaitoisen, joustavan ja nopean palvelun vammojen ja tapaturmien hoitoon. Ensisijainen hoitopaikka on Terveystalo Lahti, joka sijaitsee Lahden keskustassa, Aleksanterinkatu 13 A.

Osana on myös tapaturmaklinikka, joka auttaa akuuteissa vaivoissa ja tapaturmissa. Paikalla on ortopedejä ja yleislääkäreitä.

Jos sattuu, meillä tapahtuu
Terveystalo toimii seuran yhteistyökumppanina ja tarjoamme seuran jäsenille sekä heidän läheisilleen saumattoman ja kokonaisvaltaisen terveydenhuollon. Seuran jäsenet ja heidän läheisensä saavat ammattitaitoisen, joustavan sekä nopean palvelun vammojen ja tapaturmien hoitoon. Katso tarkemmin Jos sattuu, meillä tapahtuu -linkin takaa.

Terveystalon aukioloajat:

  • Ma-To 8-20
  • Pe 8-18
  • Viikonloppuisin yleislääkäri päivystys 10-14

Ajanvaraus numerosta 030 6000

Tulo-ohje Terveystalo Lahti
Terveystalo Lahti sijaitsee Lahden keskustassa, aivan torin vieressä. Sisäänkäyntejä on sekä Mariankadun ja Aleksanterinkadun puolella. Lääkärikeskus sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa.

Kun tulette lääkäriin
Ottakaa mukaanne kuvallinen henkilöllisyystodistus, kela-kortti, vakuutuskortti tai vakuutustiedot sekä mainitkaa ilmoittautuessanne seuranne nimi. Valmistautukaa maksamaan ensimmäinen käyntinne itse ja muistakaa tehdä vakuutusyhtiölle vahinkoilmoitus.

Junior-Pelicans ry

Svinhufvudinkatu 29, 15110 Lahti

044 255 1975 toimisto@juniorpelicans.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 9-15